AbevJava
aaa0Megvan az aláírókulcs is. Régebben is működött jó sok ideig, most is sikerült telepíteni, lehetséges a sok kérést nem tudja fogadni a szerver (arra utaltam, hogy nem kaptam választ a levelemre, sok más dologgal is foglalkozik Kami, de lehetséges, hogy átmeneti gond ... szóval nem tudom). Igaz authentication failed (hitelesítés), de régebben is ez volt, úgy hirtelen. A csomagokat nem a NAV-tól tölti.. (szerintem).
aaa0Nálunk valami gáz lehet akkor, eltűntek a dokumentumok is a Synaptic-ból, az abevjava és az abevjava-resource van meg csak. A kiszolgáló azonban nem található itt (most): http://ooop.itc.hu/ (honlap) Mi nem a NAV oldaláról töltünk. Rég értem amit írsz, de nekünk más a problémánk, várhatunk javulásra vagy telepítjük a NAV oldaláról az abevjava-t.
Éveken keresztül a nav-tól töltöttem az abevet. Azért akartam tárolóból, mert úgy nem kellene foglalkozni a frissítéssel. Illetve persze kellene, csak egyszerűbb lenne. A tároló elérhetősége, meg a java, vagy ügyfélkapu, biztos, hogy nem függ össze. Telepítve van a progi, kommunikál az ügyfélkapuval, csak a frissítés nem elérhető. Úgyhogy törlöm a tárolót, és telepítem manuálisan. Úgysem bonyolult.
pubeHát nekem még regisztráltatnom kell magam személyesen. Tekintve, hogy alig kora délutánig vannak ez igen nehéz lesz, de szerintem kiugrok egy órára regisztráltatni magam (amúgy 16:00 órakor végzek hétközben), vagy reggel nyolcra odamegyek, de ez van napok óta, korábban kelek mielőtt kéne, és később fekszem. Én is elkészíteném idő előtt.