sebestyen"biztonságos is lenne(volt amikor még kis modemmel toltam) akkor is pénzbe kerűl a Linux meg ingyen van, és sokkal több szolgáltatást nyújt mint a windows! Eleve benne van alapból minden amiért a windows ban fizetni kellene! Ofice stb. Bár nem olyan csicsás mindt az Ms office 2007, de nem is számít! Az csak parasztvakítás! Funkcionalitásban ugyanott van!"
Hát ez az, és még vírus sincs rá. Én is ezekért tértem át rá.
Apukádnak is mutasd meg az Ubis gépedet és Ő is térjen át, mert tényleg minden van benne és most a Hardy-ból a KDE 3.5.9-es asztali környezettel tettem fel és nincs se fagyás csak gyors működés, még a nem is gyorsabb mint Win alatt.
Alaptelepítést végzel és már minden benne van ami kell, még a kodekeket is lehúzta amikor csak egy MP3 fájlt akartam megnyitni, de utána már filmet is néztem rajta, egybe leszedte az összeset, sőt a vadiúj panasonic merevlemezes kamerámmal készített filmet is lejátszotta.
Csak most a 64 bites Wint kell lecserélnem csak rengeteg cucc van rajta, külön vinyón van a Kubi.
Sajna a Windows egy idő múlva belassul a Linux és a belőle készített különböző disztrók teljesen más felépítésű oprendszerek mind a Win mind felépítésben mind hierarchiában mind működésben, a Winben hízik a regisztrációs adatbázis progik telepítése törlése sem tesz jót neki, gyüjti a cookikat és stb egy-egy takarítás alkalmával rengeteg mindent takarít ki az erre alkalmas progik. Ja jut eszembe Adaware-t használtok? a free ingyenes. és a lemeztöredezetségmentesítés bájos kis unalmas időpocsékoló elfoglaltságról nem beszéltünk, töredezetsségmentesíteni viszont tilos, ha vírusgyanús a gép.