peterh Amúgy a ma megjelent béta2-es buntu, indítólemez készítője sem működik, se ubu, se kubu. Kérdés elég lesz-e rá 19 nap. Szerk.: Off A számlálókészítő felmondott, vagy csak nem ér rá? On.
pepe0730 v1rus:D Igen,biztos az Arch miatt tűnt annak :D Lehet az Ubuntu annyira volt annyira "jófej", hogy hagyott nekem gondolkodási időt :D Az a csúnya Arch viszont nem adott időt átgondolni mit is akarok :( :DD
idanka Zsír király, tiszta telepítéssel az eddigi legjobb Ubuntu (sajnos 13.10-ről frissítve kuka lett). Műszik minden, a lent említett indítólemez készítő is.
peterh idankaVannak ismert hiányosságok, (Pl.:)nem minden magyar, de tizedikétől szerintem már használható lesz.
peterh Phace" Nincs most ihletem." Nem az ihleten múlik, csak a számoknak kellet volna csökkenni naponta eggyel.
peterh PhaceCsak a kép részét kellene cserélni, egy kicsit tahrossabbra és már ki is tehető. Az igényességet meg átrakjuk 2016-ra. A fejlesztők is ezt tették.
Phace peterhTahros volt, de szerintem nem elég jó. Igénytelen munkát pedig nem szeretek a kezem közül kiadni. "Az igényességet meg átrakjuk 2016-ra. A fejlesztők is ezt tették." - Ez a te egyéni véleményed.
peterh Phace"Tahros volt, de szerintem nem elég jó." Ez a te egyéni véleményed. :) Ez így tökéletes és ennél több funkciója nincs is. Tedd ki amíg nem késő!