Hét újítás az érkező Ubuntu 14.04-ben!
adamos42Az elementary os Isis nem egy egyszerű ubuntu variáns lesz.: http://www.omgubuntu.co.uk/2014/04/elementary-os-isis-video-demo-speed Hasonlít némileg az osx-re, csak sokkal szebb nála.Inkább úgy mondanám, kicsit merítve az osx-ből, a gnome-ból, az ubuntu stabil alapjára építve létrehozott oprendszer."A" linux desktop.
adamos42Először is hadd köszönjem meg, hogy témaindító helyett (aki azóta szerintem ide se bagózott) részletezted az "újításokat". (Elnézést ha az idézőjellel valakit megbántanék). Ezek közül egynek örülök igazán, egyet tartok érdemi fejlődésnek: - Javul a felület megjelenése és elvileg a témákat is jobban kezeli majd Bár ott van az az elvileg szócska ..... Szívem szerint jobban örültem volna példul ilyeneknek: - Jobb hardver kezelés, értem ezalatt a telepítéskori, és frissétés utáni szívások minimalizálását. - Ha már játékokról is szó van: Egér kezelési és beállítási lehetőségek bővítése. - a korábban és máshol már említett gyorsulásnak is örvendek, de csak akkor, ha ez nem a stabilitás rovására megy. Talán még ennek is tudnék örülni: - HiDPI javítások főképp retina kijelzőkön javul a megjelenés Ha tudnám mi az a retina kijelző. A Compiz "visszakerülésének" csak akkor, ha ez azt jelenti, hogy jelentősen javítottak rajta, mert sajna eleddig egész könnyű volt vele szétcseszni a rendszert.
nightwalkerJó az ötlet, de szerintem a nagyobb támogatottsággal rendelkező ubuntu fog hamarabb meglenni vele :)