Üdv!
Én egy Sony Ericsson G502-t próbálok összekötni a gépemmel... de nem nagyon sikerül. Pontosabban nem az összekötés, hanem a memóriakártyájának írása nem megy, folyton azt az üzenetet kapom, hogy nincs elég hely az eszközön. A Nautilus simán felismeri, látja a telefonmemóriát is és a memóriakártyát is, de mindkettőre azt hiszi, hogy 20 MB-os. Az ObexFTP egyáltalán nem ismeri fel, az itteni legelső hozzászólással meg megint ugyan az a gond, hogy nem tud rá írni. Eddig egyedül a Wammu-val tudtam fájlt küldeni, de azzal csak egyet lehet egyszerre, illetve küld és nem másol, nekem viszont mappákat is kellene másolgatnom.
Megpróbáltam volna egyszerűen felcsatolni, de nem tudom mivel jelöli meg a rendszer (semmi hdb vagy sdb nincs). Egyedül a Nautilus írja ki a létezését, ott ezek szerepelnek: "gphoto2://[usb:006,002]/store_00010001" a telefonmemória és "gphoto2://[usb:006,002]/store_00020001" a memóriakártya. Akármilyen módban csatlakoztatom a telefont, ez a kettő van itt és mindkettő 20 MB-os, de mindegyiknek látom a teljes tartalmát. Ha viszont root-ként indtok Nautilust, abban nem jelenik meg.
Ismer erre valaki megoldást? Googlubuntu-val már keresgéltem, de semmi használható.