lev258Az egy spéci kalóz ikszpé volt ami a második reinstallnál elhatározta,hogy az előzőnek az említett fájlait használja,és most ott az sdb-n csücsül,és várakozik mikor kerül munkamenetbe.

egy.jatekosNa akkor előröl. Szeretnél egy ubuntut, és egy xp-t, ha elkap a játékőrület, és nem viszi a wine a kiszemelt áldozatot. Kövesd szépen lépésről lépésre: 1. Ments ki szépen mindent egy külső winyóra, pendrive-ra, DVD-re, ami szimpatikus. 2. Butulj be ubuntu cd-ről, és a gparted-el zúzz le mindent, majd csinálj 3 partíciót: a. NTFS, legyen elsődleges, amennyit a játékos XP-nek szánsz, én úgy 20-at adnék neki. b. swap (cserehely), legyen kb 1 giga, az úgy nagyjából elég a legtöbb esetben c. ext4 a maradéknak, erre mászik majd fel a pingvin. 3. Törd ketté a spéci kalóz XP lemezedet, és keríts egy rendes, nem csesztetett verziót. 4. Telepítsd fel az XP-t az NTFS partícióra. 5. Telepítsd fel az ubuntut az ext4 partícióra. 6. Örülj, amikor minden indulásnál ki tudod választani hogy melyik induljon, és használd egészséggel :) Ezen felül javaslat XP-re: Tiltsd le rajta a hálókártyát, hogy ne bóklásszon a neten. Nincs támogatva, csak a gond lesz vele ha beszélget a világhálóval.

egy.jatekosHajrá. Ha azzal a géppel tolod, ami az aláírásodban van, akkor ég és föld lesz a sebességkülönbség. DE: A crunch nem kezdőknek való, célszerű ha van már egy kevés pingvines tapasztalatod, és jó barátságban vagy a terminállal :)

emergelek(Az NTDLR fájlt nem tudja átmásolni az egyik helyről a 8 MB-os másik helyre :). Ez Windows-os probléma ... )

trtMert nem is olvashatod. Kicenzúrázták. A fő indok meg (bár indok nem született) nem is a fizikai megjelenés valék, hanem az lánglelkületű ubuntuhuszároknak a moderatúra felé tett feljelentgetései. Egyeseknek rosszul esik, ha a szemükre hányják hiányosságaikat.

a mesterTudod jól, bárkit lehülyézhetsz, csak a hülyéknek nem vághatod a szemükbe.

egy.jatekosAz egy dolog,hogy felsorolgatsz rövidítve asztali környezeteket,de amit a windows-os oldalról összehordtál,akkor isten ments,hogy szó szólója legyél bárminek is Linux téren. (Egyébként milyen valamelyik?A CB openbox és kész).

emergelekXfce is,olvastam az oldalán,csak hét-nyolc hónapja vagyok linux user,suliban windóz ikszpé van, a suli szervere meg opensuse,a melóhelyen meg a windóz 7 eredeti,de nem aktivált.

emergelekCsak elég sokszor szó esett erről, gondoltam, "súgok" ... tényleg csak jóindulatból :) (annak idején a Google-ban találtam erre megoldást, az MS support és pl. bizonyos ~László oldalán) És tényleg úgy van, ahogy leírtam (vázolom), mert ... úgy van. Nehéz "néha" megértetni az igazat. Nem csipkelődésnek szántam, bizonyára az is benne van, úgy is értelmezhető. :D

KimariteKimi! Nem akarlak én csipkedni,csak lehet félreérthető voltam.Azt tudom pontosan,hogy Te a helyzet magaslatán vagy 100%-ban,viszont a Témaindító fórumtárs azt sem tudja,hogy mit beszél.Vannak valahonnan információ foszlányai és valamennyi számítógép felhasználói ismeretei és kipróbált sokmindent a Windows egy zavaros és susnyákos területén. Viszont amilyen témában indította ezt a topikot,a tényszerű tudása és a valóság olyan messze van,mint Makó Tápiószecsőtől. Mondom ezt azért,mert ha valaki egy pár év alatt el tud sajátítani alapvető dolgokat Windows felhasználás terén,akkor ilyen hülyeségeket nem beszél.