jasper archwayBejelentkezés előtt a "környezet" gombra nyomjál és akkor választhatsz hogy melyiket szeretnéd. Gyorsabb: igen gyorsabban bejön az ablakkezelő és a programok is gyorsabbak lesznek xfce alatt, nekem youtube és hasonló videók szaggatnak gnome alatt, xfce alatt simán szaggatás mentesen mennek
archway jasperTényleg gyorsabbnak tűnik. Nem ronda, csak puritánabb. De valamit valamiért. Munkához jobb, s nekem ahhoz kell. Nem nézegetni akarom.
puho jasperjajaja erre emlekszek, amikor Ubuntu volt telepitve, es a youtube videok szaggattak. Nem tudtam, hogy mi a baj. Erre mondjatok, hogy gyorsabb az xfce? Aha kezdem erteni.
andrew87 hanzoMegnéztem az LXDE weboldalán a képeket és elléggé jónak tűnik a cucc. Bár egy "kicsit" windows-os beütése van. Nem értem minek kell folyton utánozni mindent.
jasper andrew87lxde-vel az a bajom hogy ha a kilépésre nyomok csak a panel tűnt el és semmit nem csinált utána:S
jani1701 fireman.flashIgen és nem Skinnel hanem chameleon pluginnal... Esetleg ha ezt így megoldottad légyszi írd már le hogyan... Köszi!
muczy fireman.flashA 8.5ös tcl/tk-ban elméletileg már van antialiasing, de szerintem a fontjai még így is csúnyák. Emellett tényleg az amsn a legokosabb, meg talán a mercury, de ilyen konstans dologra java-t használni...
fireman.flash jani1701nem tudom és csak Ubuntu-1.0b skint raktam fel a Chameleon-t nem tudom megcsinálni...
jani1701 archwayAzért lesz gyorsabb, mert jóval kevesebb ramot eszik meg alapállapotban és így több jut a többi programnak ;-)
Ightorn GNOME, egyértelműen. Anno, megnéztem a KDE-t és a GNOME-ot, de az előbbi túl csicsásnak tűnt, a párom is azt mondta, olyan, gyerekes (kinézetre), olyan, mint egy játék. Meg valahogy túlbonyolítottnak tűnt. Úgyhogy nálunk a GNOME a nyerő.
andrew87 IghtornA Xubuntu is gyorsabb lenne ha egyáltalán nem lenne benne GNOME-os alkalmazás és a GNOME alkalmazásokhoz szükséges dolgok sem töltődnének be. Tehát csak GTK+ alkamazásokat futtatna. U.i.: Bocsi a szóismétlésért.
jani1701 IghtornHiszen a KDE-t is be lehet állítani bármilyen kinézetűre...de szó szerint bármilyenre...
[törölve] IghtornValaki magyarázza már meg mi a bonyolult???? Pl Gnome-ban sokkal bonyolultabb gyorsbillentyűt rendelni egy programhoz mint KDE-ben!
andrew87 jani1701De a KDE kicsit túl van bonyolítva, nem? Amúgy a 4-es jónak tűnik (mármint kinézetre).
jani1701 andrew87Sztem ez hülyeség. Ugyanúgy lehet a menujét szerkeszteni, kitudsz belöle szedni bármit ha nem kell. A konqueror jobb mint a Nautilus és akár ugyanabban az ablakban ahol mondjuk a /home mappádat nézed tudsz netezni is alapból. A hangbeállítás se bonyolutabb sőőőt, itt már minden bevan téve csak pipálgatni kell és kész. Ezeréve létezik egy egységes beállítóközpontja ami a kcontrol és itt ugyan sokat de jól be lehet állítani. Nem hinném, hogy olyan nehéz meg bonyolult lenne ezt használni. Az ilyen dumák, hogy ez Windowsos kinézetőbb mint a Gnome ezt én hülyeségnek tartom. Egyik sem AZ és bármelyiket lehet azzá alakítani. A Kde-ből is nagyon hamar tudok akár olyan kinézetet és hasonló müködést csinálni amit Gnomon megszoktál. Itt is lehet több panel, lehet méretezni stb.stb...
PiNgViN andrew87Szvsz tényleg túl van bonyolítva, az ember elveszik a sok beállítási lehetőségben. Nekem ez a legnagyobb kifogásom a KDE ellen. Na meg az, hogy olyan "hideg" érzés számomra a használata... Nem tudom, hogy miért...
Andro jani1701A kde-look.org-on nemrég belefutottam egy hasonlóba: http://www.kde-look.org/CONTENT/content-pre1/58968-1.jpg
[törölve] dnlcoKDE!! Akárki akármit mond sokkal szebb, milliószor gyorsabb (régi gépem: 1.7celeron 256MB mem. sokkal gyorsabb volt mint a gnome)(egyébként az új gépen is) és nekem a menűk is sokkal jobban átláthatóak. :) És igen sokkal jobb programok vannnak! De ez egyéni vélemény!
[törölve] jasperA fluxbox-nál gyorsabb? :DD Ez hülyeség nem sok minden van ami a fluxboxnál gyorsabb!
jasper [törölve]Hát őőő igen kicsit rosszul fogalmaztam, fluxbox tényleg gyorsabb de xfce a nyerő nálam. :)