Üdv!
Mikor megláttam h. modot keresnek,rögtön jelentkezni akartam, de ahogy végigolvastam a hozzászólásokat kissé elgondolkodtam..Valszeg bennem van a hiba, hosszú évek netezése/forumozása alatt valahogy belém ivódott a modok tisztelete, nekem valahogy nem akaródzik moddal összeszájalni, mert részben a tisztelet(nem korfüggö), részben a régi bölcsesség: "A mod csesztetése bant szül".
Érdekes h. ez a felhivás is milyen, számomra néha meglepő indulatokat hoz ki egyesekből..nem mondhatnám h. szétvet minket a közösségi szellem.Remélem majd idővel összerázódunk, és nem torkollik az egész forum egy tömény flame-viharba.
Tulajdonképpen azt hiszem megpróbálom én is, majd a többség eldönti h. lesz.
Szvsz a renitens egyének, akik rendszeresen sértő,provokativ hozzászólásokat eregetnek, nos nekik a figyelmeztetés,figyelmeztetés,ban sorozatot gondolom megfelelőnek.Persze nem kisebb véleménykülönbségeket értek ez alatt, magam is vitatkoztam más forumozókkal néhányszor, de tudtommal mindig békésen fejeztük be..
Célszerűnek tartanám a fórumtémák "homogenizálását" ,gyakran látom ahogy félresiklik egy-egy téma. és katyvasz lesz belőle, amiből nehéz valamit kimazsolázni.
Dióhéjban azt hiszem ennyi..majd meglátjuk mi lesz.
Addig is Linuxoljunk, ne balhézzunk!
Bi0s