[törölve]"moderátort keresünk és nem helpdeskest. ebben egyetértünk."
aham. a jelentkezőknek ez nem nagyon esik le ;)
"nem önfényezést kértünk, hanem bemutatkozást, illetve „ars poeticát” - ezekben véleményem szerint bennefoglaltatik a referencia is (te is csak annyit írtál, hogy „pár rendszert már üzemeltettem” - viszont nem jelentkeztél, ez is igaz :))"
mégis sokan így értelmezik.
minek írtam volna referenciát? azt mondtam, de látom szemed sodródott az árral:
"mindenesetre ha segítségre van szükség szívesen segítek"
mindenféle titulus, meg név mögé biggyesztett bizbasz nélkül is.
"gyere, csatlakozz hozzánk, és mutasd az utat kérlek."
nem ettem én meszet. normális hangon véleményt mondtam, amire jön a cinizmus.
5 évig mást sem csináltam, csak autósklubot szerveztem. plusz cms-t hegesztettem, wikit írtam, leírásokat készítettem, tárgyalni jártam, kedvezményeket intéztem, pólókat gyártattam, stb...stb... . nem hálás feladat, öreg vagyok én ahhoz, hogy mindenkinek hallgassam a nyavalygását miért én vagyok a főg.ci, részrehajló, diktátor, stb ;)
általános probléma, hogy ha valaki azt mondja valami ezért és ezért nem jó, az a válasz, hogy akkor gyere, és csináld.
máshogy fogalmazok: ha máshogy nem tudja csinálni az, aki csinálja, akkor hagyja a fenébe.
én anno választhattam a család, magánélet, vagy a portál között. választottam.
azért, mert nem jelentkezek mindenféle státuszra, még megengeded, hogy lássam mi a szűk keresztmetszet? köszönöm.
tartom az álláspontom, hogy a mostani motor nem fórummotor. kezelhetetlen, átláthatatlan, követhetetlen. ezért van a mostani tré is sajna...
köszönöm a magánvéleményhez való jogomat, további jó keresgélést.
ps, off, stb...
azért a steve jobs keynote figura legalább közös kapcsolódási pont ;)
na písz, remélem sikerül megoldanotok a problémáitokat!