Sziasztok!
A kopete-t szeretném kilőni, hogy ne induljon automatikusan, mert nem csak én használom a gépet, és ugye az csak akkor kell ha én vagyok előtte. Nincs bent az autostart mappában, beállítások között nem találtam ilyesmit..
Ha már itt tartunk, telepítéskor fent volt a Kwallet jelszókezelő, de aztán letöröltem mert a kopete minden induláskor kérte a jelszót a kwallet hez. a progit eltávolítottam, minden összetevőjével együtt, a kopete tudja egyedül is a jelszavakat, de induláskor mégis kijön a kwallet ablaka, h adjam meg a jelszót. ha mégse-t nyomok neki, a kopete akkor is belép. de ha beírom a jelszót, akkor is. hogy tudnám eltűntetni?
Remélem tudtok segíteni!
Köszi előre is!
szerk.: jéé, az előző hsz is az enyém, de azóta már Kubuntu 9.10 van fent!
szerk2.: Kwallet et is sikerült megoldani, feltettem újra, és kitöröltem belőle a kopete-t, aztán letöröltem. Most már indulásnál nem kéri a jelszót a kopete. Ettől függetlenül autostartból szeretném kivenni, de még mindig nem birom..
szerk3.: Kwallet et mégse sikerült elpuszítani... ha ujraindítok, vagy csak kijelentkezek és vissza, akkor megint előjön...
senki nem tud valami ötletet? már az is jó lenne ha a kopete-t manuálisan indítanám, akkor beírom a jelszót a kwalletbe azt nem érdekel. De így meg ha egy idősebb családtagom kapcsolja be a gépet, akkor tuti csak néz h mivan...