Automatikus indítás
inigoDe. Késleltetni kell a conkyt, mert különben hamarább indulna, mint ahogy az asztal készen állna.
mity89Na az történt, hogy észrevettem, hogy elindul a conky, de mivel az van beállítva, hogy az utolsó állapotot töltse be induláskor, így a firefox is indul (nem szoktam kilépkedni, több lap meg van nyitva, így mindent folytathatok) és ugye el is takarja egyből. Ez nem lenne baj, mert ha lerakom tálcára akkor látszik a conky, DE én ahhoz vagyok szokva, hogy a munkaterületváltóra kattintok és akkor az asztalt jeleníti meg. Ilyenkor ugye látszódnia kéne a conkynak, de nem. azt is leteszi tálcára (persze nem úgy, hogy a futó programok közé). own_window yes own_window_transparent yes own_window_type normal own_window_hints undecorated,below,sticky,skip_taskbar,skip_pager own_window_argb_visual yes own_window_argb_value 0 két conkyt használok és csak így működnek egyszerre. ha a window type ot overridra teszem akkor tényleg minden felett van (kde-n pedig úgy volt jó) ha desktopra, akkor meg eltűnik amint az asztalra kattintok. Miért "teszi le tálcára" a conkyt, ha az asztal megjelenítése parancsot adom ki (akár egérrel, akár billentyűzettel?