Silent_Bob Lehet, hogy még el is döcögne a Unity, de Xfce csont nélkül megy, az LXDE is. Ezek az ajánlottabbak. + Annyi, hogy a 12.04 a jobb választás érzésem szerint
Silent_Bob melcsiAz erőforrás igény tekintetében a gépedhez simán jó. Hogy tényleg jól megy e vele, az telepítéskor derül ki.
melcsi emergelekAz a gondom hogy elkezdtem telepíteni de most úgy néz ki a gépem hogy 2 winchester van benne .Az egyik az csak tárolásra megy a másikon most windows 7 van.A telepítő azt akarta betenni elsődlegesnek ami a tárolós .De én a másikra szeretném telepíteni.Hogy kell átállítanom ezt ?
csuhas32 melcsiNincs róla egy képernyőképed? (Legjobb lenne az adattárolót lehúzni a gépről a telepítés idejére.)
emergelek melcsiOtt kell lennie a választási lehetőségek közt, a legördülõmenüben.Gondolom a "Valami más" lehetőséget välasztottad. (tabletről eszetlenkedek, ha nem egyértelmű, várj míg jön mäs is)
emergelek melcside inkabb fogadd meg csuhas32 tanacsat es huzdd le amig telepitessz a tarolos lemezt, fol fogja ismerni a rendszer telepites utan
emergelek melcsiJo lenne tudni, hogy milyen particioid vannak azon a lemezen.Meg mielott telepitessz kene egy sudo fdisk-l kimenet.Terminalban add ki ezt a parancsot es az egeszet copyzdd ide kommentnek.
melcsi emergelekcsak 1particióm van mert a win 7nek sem volt több.de létrehoztam egy swap particiót a többi hely pedig a rendszeré