bartasziliNem hiszed, de mindig ezt tettem, és addig települt az SDXC-re, amíg a Wifit nem engedélyeztem, és akkortól kezdődtek a bajok.
Win7-nél hibás volt előbb és kijavítottá, azután azért kerültem a Wifit, mert csak a tűzfal és avast letöltéséig bedugtam a LAN madzagot, utána kivettem.
Nehogy vírusok, stb. beköltözzön. Utána látszólag zavar nélkül tudtam letölteni UBU.iso-kat és Lili-vel töltöttem fel az SDXC-re előbb a 32 bitest, utána a 64bitest. mindkettő 3-4 órán át települt, ezután w7 javításként átrendezte a particiók elérhetőségét, én pedig ekkor engedtem rá az SSD sda1 particióra na Grub-ot, mert szimpla sda nem látszott Gparted-ben... Ez volt az 1. durva hiba, ezután a W7 nem indult, tehát USB-re kimásoltam a a W7 kritikus kiegészítőit ZA tűzfal+avast+Lili+ssdtest+benchmarkt+leolvasott eredmények, még virus mentes állapotból.
A telepítő USB minden ellenőrzésnél hibajelzés nélkül jónak bizonyult vagy lemez ellenőrzés, vagy linuxból unetbutin alatt telepítőt USB-re írást követően.
Ezután 2. durva hiba SSD-re telepítése, de wifi frissítést is megengedve telepítés közben!
Az már nem sikerült!
Azóta mind a 6 lépést magamtól is csináltam másik USB-re, SSD-n az előző mellé mindkét particióra,
és teljes átformázást engedve is ugyanúgy az SSD-n, mint a 16GB USB-n. És rendre hibákkal zajlott, látszólag létező könyvtárrendszer ellenére sosem indult. lebénult, összeomlott, és kimásolni sem tudtam USB-re kijelzett szövegeket, a file-ok mintha üresek lettek volna.
Végül a smartmontools tette be a kaput azzal, hogy nem tudtam telepíteni az X200-nál. Ezután végig hagytam menni-bénázni egész éjjel, mert percenként egy pittyenést láttam a telepítendő usb-n. Az eredmény üres fileokat látok a printscreen képen is. Most wifi nélkül usb 4GB-ről indítottam telepítést. a Kis karika áll, de lassan a fileok másolása halad (mitől lassú??) SSD képes minimum 4000 iops tempóban haladni. Valami működik közben, és átírja?
Vagy mi zajlik?