emergelekKösz!
Sok distro ajánlatot kaptam, ezt mondom, mindenki másra esküszik és ez is egyfajta tükör a linuxszal szemben, hogy 100000000 változata van, mert senkinek nem jó úgy ahogy van. Régen 4-5 fő distro volt emléxem: RedHat, Debian, Mandrake talán, SuSe stb. utána kezdődött el az őrület sajnos. Namost pont ezért nem is alkalmas egy kezdő linuxosnak, mert azt se tudja mit válasszon és tuti hogy mellé fog nyúlni még ki nem képzi linuxszamurájharcossá magát. Csak 1: kinek van erre ideje, türelme, kedve? Nekem most van (kényszerből) csak nem tudom meddig... Mondom, szívesen használnám magam is és dícsérném, nem ellene akarok beszélni, csak ne lenne már az elején ennyi szívás vele, amég ki nem okosodik rajta az ember. Pl. egy OSX ezzel szemben semmi másról nem szól, hogy ne csak mindig a windowszal jöjjek, mint hogy dobozból kibont, bekapcsol és használ. Akár tök hülye is lehet vki a számítógépekhez és azt fogja tudni használni mégis. Itt is erről szólna ma a sztori ha igaz lenne, nem arról hogy egy kenyérszelő kés használatához egyszerűségét tekintve, először tanulj megy egy lexikont és utána merj ránézni, mint a linuxnál.