Sziasztok! Egy ideje a youtube oldala nem töltődik be, sem a beágyazott videók: "A kiszolgáltató nem található" Időszakonként azért gondol egyet s egy kis időre működik... Itt találtam a témában leírást: http://ubuntu.hu/node/27952 Kérdésem, hogy még ma is működhet az alábbi módszer vagy azóta elavultak a javasolt telepítések? "Telepíteni kell pontosan ezeket a csomagokat: sun-java6-bin --> ha nem Sun Java JRE-t használod, hanem az OpenJDK Java-t, akkor e csomag helyett az icedtea6-plugin csomagot kell telepítened. flashplugin-nonfree Ha még így sem működik, akkor telepíts még: flashplugin-installer"

Jaj, firefoxot használok de az ubuntu browser-én sem műxik. ubuntu 14.04

Ha maga az oldal sem töltődik be, akkor szolgáltató irányban, esetleg a router-ben lehet gond (blokkolt oldal, névkiszolgáló probléma, ...). Youtube-hoz nem kell Java, továbbá Flash-re sincs szükség, ha HTML5 módban használod.

Az eszem megáll. Reggel nem ment, most jelenleg megint megy... Először a youtubra gyanakodtam, hogy gond van náluk, de senki sem panaszkodott, hogy nem megy, vagy akadozik a szolgáltatás. Ha blokkolt oldal vagy blokkolt oldal, névkiszolgáló probléma lenne, vagy egyéb más beállítással, géppel való probléma lenne akkor feltételezem soha sem menne. Marad a rejtély.

picciA névkiszolgáló pont egy olyan probléma, ami indokolhatja, hogy időnként nem megy.

lev258Köszönöm, utánaböngészek, hogy mi fán terem ez a névkiszolgáltató. :)

picciDNS szerver. Mikrohullámú netszolgáltatónál volt régebben gondom,hogy pl.a FB-os bélyegképek és stb. nem töltődtek be rendesen.Akkor itt a következő javaslatot kaptam,ami megoldotta a problémát. Röviden,a routeremben át kellett írni a szolgáltató DNS szerverét a Google-éra. Itt az emlegett topik. http://ubuntu.hu/node/37369

picci(Tökéletesen olvasható, látható így is: Megoldva, nem kell kiabálni: MEGOLDVA. :-()

HtibiOk. Elnézést kérek, legközelebb úgy írom...

Ennyivel később: 6 év