wikistaNem a rendszer, honlap óraátállítása a gond (és a nyakam rá, hogy a mesternek sem ezzel van baja). :-) A képeket majd csuhás barátunk intézi (remélhetőleg most már nem lesz gond velük). (Megint lett egy "nem sok vizet zavaró" szerkesztőnk a Wikin. :-D)

Htibi"(és a nyakam rá, hogy a mesternek sem ezzel van baja)" Mivel tegnapról mára javult meg a dolog, és a kettő között a dátum változásán kívül csak az óraállítás volt plusz dolog, bepróbálkoztam egy gyenge poénnal. "nem sok vizet zavaró" Nincs rosszabb a felkavart állóvíznél. (Illetve van: a megbolygatott emésztő.)

a mesterA zárójeles variánst kihagynám. :-) Viszont felkavarás után az állóvíz is jobb állapotba kerül. Kavarjad.

HtibiA munkahelyen engem is beengedett. :-) Legfeljebb majd hazaviszem a munkahelyi gépet.

HtibiPedig van pár olyan cikk, aminek jót tenne egy szakember lektorálása. :-)

rapfenOlyat hol találsz? Bár mintha sertepertélne errefelé egy wikista.

HtibiÉn nem úsztam meg, nem hagyhattam ki. De szerencsére túléltem, elkészült a nagy mű.

a mesterA Wikihez ért (meg máshoz is), de a Linux, Ubuntu (habár ez neked sem :-)) nem erőssége.

wikistaElvileg a képek jók, fogalmam sincs, mi nem tetszik velük kapcsolatban a Wikinek. Máshová simán fel tudom őket tölteni és gond nélkül meg is jelennek. A három korábban hibásnak titulált képet most akkor megpróbálom .jpg formátumban feltölteni, de a többinél egyelőre maradnék a .png-nél, remélem nem lesz gond...

wikistaItt valami még mindig nem kerek. Az általad feltöltött fájl üresnek tűnik. Ez valószínűleg azért van, mert hibásan adtad meg a feltöltendő fájl nevét. Ellenőrizd, hogy valóban fel akarod-e tölteni ezt a fájlt. Se PNG, se JPG nem töltődik fel. Nektek sikerül képet feltöltenetek?

csuhas32Már megint nem tudok belépni. Te bent vagy? Lépj ki és próbálj meg bejelentkezni megint. Szerintem nem fog menni és az e mögött álló hiba okozza a képfeltöltési problémát is.

csuhas32Akkor legalább a szöveget tedd fel, formázd, a képeket majd rendezed később. De van egy tippem: a szöveget sem fogod tudni menteni.

HtibiMásik böngészőből nem enged be, úgyhogy vélhetően igazad van.

HtibiTudtam menteni. Az Ubuntu 15.10 telepítése desktop telepítőről Legacy módban

csuhas32Megpróbáltam képet feltölteni. Nem engedi sem .png-ben, sem .jpg-ben. Szerveroldali gond lehet... Azóta kiléptem, mad megpróbáltam belépni. Nem engedi meg.