HtibiA tananyag és az Ubuntu Csajok is virtuálus gépen volt, ha jól emlékszem. :-(

HtibiMegpróbáltam, nem enged. Ubuntu 12.04, Firefox 40.0.1 Szerk. : Most reggel simán beengedett. Megnéztem, a gépen 4 sütit tárol az oldalról, ebből egy lejárt 2015 szeptember 12-én. A neve: ubuntu_helpwikiLoggedOut.

rapfenA munkahelyemről ma engem is beengedett. Azt hiszem sikerült rendbe tenni.

csuhas32Gond nélkül beléptem. Elhelyeztem egy üdvözletet, mentettem. Ott van; látható. Hogy mi lehet a hiba, annak a kereséséhez nem értek. (Firefox 41.02)

a mesterAz biztosan nem, tegnap nem zavarhatott. Egyébként a Wikin nem is biztos, hogy jól jár az óra. :-) (Mellesleg, oly szívesen fejbe verném azt, aki kitalálta ezt a marhaságot. :-()

HtibiA személyes beállításoknál az órát is be lehet állítani. Csuhás polgártárs hiányzó képeit meg lehetne próbálni .jpg formátumban feltölteni.

wikistaNem a rendszer, honlap óraátállítása a gond (és a nyakam rá, hogy a mesternek sem ezzel van baja). :-) A képeket majd csuhás barátunk intézi (remélhetőleg most már nem lesz gond velük). (Megint lett egy "nem sok vizet zavaró" szerkesztőnk a Wikin. :-D)

Htibi"(és a nyakam rá, hogy a mesternek sem ezzel van baja)" Mivel tegnapról mára javult meg a dolog, és a kettő között a dátum változásán kívül csak az óraállítás volt plusz dolog, bepróbálkoztam egy gyenge poénnal. "nem sok vizet zavaró" Nincs rosszabb a felkavart állóvíznél. (Illetve van: a megbolygatott emésztő.)

a mesterA zárójeles variánst kihagynám. :-) Viszont felkavarás után az állóvíz is jobb állapotba kerül. Kavarjad.

HtibiA munkahelyen engem is beengedett. :-) Legfeljebb majd hazaviszem a munkahelyi gépet.

HtibiPedig van pár olyan cikk, aminek jót tenne egy szakember lektorálása. :-)

rapfenOlyat hol találsz? Bár mintha sertepertélne errefelé egy wikista.

HtibiÉn nem úsztam meg, nem hagyhattam ki. De szerencsére túléltem, elkészült a nagy mű.

a mesterA Wikihez ért (meg máshoz is), de a Linux, Ubuntu (habár ez neked sem :-)) nem erőssége.

wikistaElvileg a képek jók, fogalmam sincs, mi nem tetszik velük kapcsolatban a Wikinek. Máshová simán fel tudom őket tölteni és gond nélkül meg is jelennek. A három korábban hibásnak titulált képet most akkor megpróbálom .jpg formátumban feltölteni, de a többinél egyelőre maradnék a .png-nél, remélem nem lesz gond...

wikistaItt valami még mindig nem kerek. Az általad feltöltött fájl üresnek tűnik. Ez valószínűleg azért van, mert hibásan adtad meg a feltöltendő fájl nevét. Ellenőrizd, hogy valóban fel akarod-e tölteni ezt a fájlt. Se PNG, se JPG nem töltődik fel. Nektek sikerül képet feltöltenetek?

csuhas32Már megint nem tudok belépni. Te bent vagy? Lépj ki és próbálj meg bejelentkezni megint. Szerintem nem fog menni és az e mögött álló hiba okozza a képfeltöltési problémát is.