a mesterEmlékezetből írtam a dátumokat, nem tudtam, hogy itt ennyire precíznek kell lenni. Ha tudtam volna, akkor utánanéztem volna a Wikipédián, mint ahogy most meg is tettem. A "SUSE"-t már régebben is kipróbáltam, az volt az 5 lemezes. Köszönöm, hogy kijavítottál. Nehogy egy ilyen ordenáré hiba maradjon az írásomban. És amikor váltottam Linuxra, újra kapott egy lehetőséget. Hogy ez pontosan mikor volt, azt nem tudom neked megmondani.
De a Wikipédia szerint:
A Microsoft a Windows 7-et 2009. október 22-én jelentette meg...
Az első szervizcsomagot 2011. február 22-én tették nyilvánosan letölthetővé.
Valamikor ilyenkor történhetett a dolog.
A SUSE kronológiája pedig:
1994 S.u.S.E. Linux
1998 SuSE Linux
2003 SUSE Linux
2006 openSUSE
Tehát akkor már openSUSE volt. De ha arra gondolsz, hogy az 5 lemezes verzió még nem openSUSE volt, akkor abban igazad van, mert a lemezre azt írtam SUSE CD3. Ez megmaradt, mert CD-RW. De hogy a fentiek alapján ez pontosan melyik évjáratú SUSE azt sajnos nem tudom megmondani neked.
A Xubuntu kék színe nekem sem tetszik, ebben egyetértünk, ezért azt átállítottam. Ha akarod, megírom hogyan.
Itt megnézheted: http://kepfeltoltes.hu/160102/Asztalom_www.kepfeltoltes.hu_.png
A neve nekem teljesen érdektelen, gondolom neked is, csak nem bírsz kötözködés nélkül élni.