Egy kis segítség kéne az evolution levelező beállításahoz. Az a gondom, hogy nem tudok levelet küldeni az "smtp.vodafone.hu"-n keresztül. A levelek lehívása minden egyéb kiszolgálóról sikerült, de a küldés a "smtp.vodafone.hu" rossz hitelesítés miatt visszadobja holott a jelszót is megadom neki helyesen. A kérdésem: - Mit kell a hitelesítéshez beállítani? - Kell-e tanúsítványt beszerezni ehhez a vodafonetól? - Nekem kell tanusítvánnyal rendelkeznem? Ha kell akkor annak mi a menete? - Mit ronthattam el a beállításokban? - Van vmi másik lehetőség levélküldésre? csak nem webes érdekel. Abszolút soha nem állítottam még be levelező-programot tehát, ha rosszul kérdeztem akkor bocsi. Kösz mindenkinek előre is imre29

Szia én vodafone-t használok, nem használom az email szolgáltatásukat, de úgy emlékszem, az SMTP szolgáltatáshoz valamit külön kell regisztrálni a vodafone-nál , nézz utána a tájékoztatóban amit kaptál, ha nincs meg írjál, lehet még megvan valahol (szerk.) Ezt találtam a vodafone oldalán: http://www.vodafone.hu/microsite/mobilinternet/segithetunk.html "Biztosít a Vodafone SMTP szervert? Igen. Az igénybevételéhez aktiválni kell a Vodafone Mail szolgáltatást. A szerver címe smtp.vodafone.hu. A használatához meg kell adni a felhasználói nevet és a jelszót. Ezeket a Vodafone Mail szolgáltatás aktiválásakor küldi el a rendszer SMS-ben." n.m.i

enemyEzek meg vannak. A vodafon mail szololgáltatást weben már használom és a hozzáférési raramáterek állítolag ugyan azok.

Ennyivel később: 14 év