Ennyivel később: 5 hónap

dejó! 1 pillantra lefagyott a firefox, és 1 csomó hozzászólást berakott... valaki ki tudná törölni 1 kivételével az összeset????

• warp válaszolt erre.

sztibi88Annyira azért nem jó :-( Egyébként Te tudnád kitörölni a Szerkesztés ponttal a saját hozzászólásodat, ha úgy működne ez, ahogy régen működött ... _______ warp

warpNa igen. a szerkesztést azt próbáltam, de ott nem lehet csinálni semmit, még átírni se tudom a hozzászólásomat, nemhogy törörlni... ...de azért a moderátorok (ha vannak) gondolom tudják törölni.... ...ezért ha valaki olyan betéved, akinek nemcsak joga van a törlésre, hanem véghez is tudja vinni azt, akkor pls törölje le azt a sok "szemetet", mert elég rondán néz ki... előre is köszi a "segítséget"

charlieAzért jó lenne, ha -az egyik- default linux böngészőn is menne, nem? ;-) Főleg, nem oly régen még ment... _______ warp

Ennyivel később: egy hónap

Firefox Add-ons: Megaupload SX.3.2 https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3843

Ennyivel később: 5 hónap

Sziasztok! Feltettem az uj 8.04-es Ubit es a FF3-mal most nem tudok leszedni semmit a Megauploadrol. Az FF2-nel a Megaupload SX.3.2 vel siman ment de most ezt nem engedi telepiteni az FF3-hoz. Elore is koszonom!!

hx-2Ha az a Megaupload egy addons cucc akkor eszközök>kiegészítők>kiegészítők letöltése(fül)>keresés mezőbe írd be ami kell, talán már megcsinálták ff3ra is.

• hx-2 válaszolt erre.

jasperA Megaupload egy "oldal" ahonnet "cuccokat" lehet letolteni a Megaupload SX3.2 pedig egy Add-ons, de ezt most nem lehet hozzaadni az FF3-hoz. Tovabbi otlet!!

Ennyivel később: 16 nap

hx-2Tess nekem ezzel megy: http://www.box.net/shared/vwwg7pio8c Ezt letöltöd majd a letöltött megaupload.pbreak.43.xpi fájlt megnyitod a firefoxal és betelepíted majd eszközök megaupload sx 4.3 --> enabled és utánna műxik :)

• hx-2 válaszolt erre.

MegapowaKoszonom Megapowa !! Nekem mar csak ez hianyzott a FF3 -bol, igy mar tokeletes.

Ennyivel később: 14 év