hgabor84hozza is szoltam :
dexter71
üzenet 2008. június 18. 3:33
Üzenet #114
Új vendég
*
Fórumtag
Üzenetek: 1
Figyelmeztetés szintje: (0%) -----
szerettem volna megvenni - így aztan a szokasos tesztet vegeztem el - elolvastam egy cikket amirol tudok mar ezt azt : a linuxosra esett a valasztasom . regi dos , win 98 , xp , vista felhasznalokent es ubuntu kezdokent azt hiszem lattam ezt azt . az ubuntut eszembe sem jutott volna letolteni ha nem vettem volna egy vista certified notebookot ami egyszeruen hasznalhatatlan volt . amikor kitelt az esztendeje , atvaltottam ubi 7.10-re - feltem , de kapasbol jo volt es hibatlanul futott - sokkal kenyelmesebb volt mint a win-ek . wines jatekok talan nem futnak rajta , de ha így van , nem is izgat - a gep nem jatekra valo - minden mast pedig jobban tudott.
install - vajsima ugy - kenyelmes , gyors , egyszeru . azt hittem hogy lassu lesz vagy vacak , hiszen nincs driver es egyeb hozza - tevedtem . kevesebb bajom volt mint a gyarto altal feltett vistaval . ezutan hasznaltam , a problemakra a net-en , forumokon minden megoldas megvolt - nem a rendszerrel , hanem az en tudatlansagommal volt legtobbszor baj . kesobb kiderult hogy a vista-ra tervezes nem igaz a notin - en belefutottam a gyenge hw-re butitott certified vista problemaba . azota egyszer ujra visszavaltottam vista-ra - egy orara . amikor ujra szembesultem a gep teljesitmenyevel - visszaraktam akkor mar a 8.04 hardy-t . ugyanolyan sima , tokeletes volt elso pillanattol . lehet hogy en vagyok a primitiv , de most is azt hasznalom es minden igenyemet kielegiti . ami a cikkben megjelent azt most nem kezdem tetelesen cafolgatni vagy vitatkozni vele - de erzesem szerint semmi koze a valosaghoz , sem a fuggetlen ujsagirashoz . a hirdetesek utan a propagandacikkek is komoly beveteli forrassa leptek elo ? amit itt olvastam az a win-es felhasznalok eloiteleteinek a megerositese - ismetlese . ha ilyen irja a cikket , az lehet veletlen -akkor az alkalmatlansaga szegyen a cegre , lehet szandekos is - akkor a hitelesseggel van baj innentol sad.gif
a hitelesseguk oda - ez alapjan a tobbi tesztnek sem hihetek sajnos
nem az donti el hogy mit veszek hogy melyik dealer csengetett tobbet a cikkironak .
legalabb az illuzioimmal sikerult leszamolni - mindenki elado .