Az előző havi vadászatot lezártam. Az legtöbb pontot (5) csuhas32 gyűjtötte. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- csuhas32 = 6 pont ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Továbbra is jó pontgyűjtést (és tanulást) mindenkinek! (Zárójelben, hátha jól jön néhányunknak: idegen szavak toldalékolása.) A magyar helyesírás új szabályai.

csuhas32 Augusztusban még lehet finom dinnyét falatozni. Én úgy szoktam, hogy kipöckölöm belőle a magot, mint cím végéről a felesleges pontot. http://ubuntu.hu/node/44561

HtibiJavítva. (Bemegyek valahova bőrig ázva, a bent lévő megkérdi: esik? – válasz: igen, szakad. Anakonda barátunk: esik az eső? – válasz: nem, a vénasszonyok esnek, tőlük áztam el.)

HtibiKedves hátibi! Legalább 1cer jobb lenne a javított cím az eredetinél.

anacondaHtibi az itt használatos nevem. A neveket illik rendesen írni. (Elég sokszor volt már itt is kitárgyalva ez.) Ezt még a hozzád hasonlóak is illene tudják. Előbb-utóbb csak megtanulod te is, ha elég sokat ismételed.

Htibi(Mindig mondom, hogy az ember a saját tévesztését nehezen veszi észre.:-) Most már bizonyos, hogy nem akarattal, két szinttel feljebb kával írtad a nevét.)

Htibianaconda az itt használatos nevem. A neveket illik rendesen írni. (Elég sokszor volt már itt is kitárgyalva ez.) Ezt még a hozzád hasonlóak is illene tudják. Előbb-utóbb csak megtanulod te is, ha elég sokat ismételed.

anacondaAz, hogy elírok valamit, előferdül, (olyan nem létezik, hogy ne tévesszen az ember). Viszont olyan görény nem vagyok, hogy szándékosan rosszul írjam valakinek a nevét.

HtibiÉn ezt a nyakatekert mondatot kijavítanám: "Ezt még a hozzád hasonlóak is illene tudják." Valahogy úgy írnám, hogy "Ezt még a hozzád hasonlóknak is illene tudniuk" "Beszélni nehéz"

anacondaJó ez, csak szokatlan. Inkább így szokás használni: "Ezt még a hozzád hasonlóak is illene hogy tudják."

Ennyivel később: 4 nap

OFF Kint van a 18.04.3, lassan majd aktualizálni kell a Letöltés oldalt. * Most már nem élnek a 18.04.3 linkjei.

http://ubuntu.hu/node/44572 A Windows 10 fájljainak megnyitása Xubuntu 19.04-ből VirtualBoxban

csuhas32Elvileg átírtam, ha majd unatkozol nézz rá, van-e még valami hiba.

HtibiA további változatoknál még 18.04.2 szerepel, a linkek is ezekre mutatnak, de még élnek, szóval jelenleg nincs hiba az oldal ezen részén. Azért nem hagyott nyugodni és csak kipróbáltam. A Xubuntu, Kubuntu, Lubuntu, Ubuntu MATE, Ubuntu Budgie, Ubuntu Kylin esetében át lehetne írni 18.04.3-ra, már működnek ezek az elérhetőségek.