zuhanocsigaEz aranyos! :) Csak én anno windózon egyáltalán nem mertem használni a windóz által létrehozott gyári Dokumentumok mappát, mert ha esetleg összeszedek valami vírust, férget, miegymást, (Történt már ilyen nem egyszer, hiába vírusirtó, féregkutató, szűrő modullal, plusz tűzfal, és pluszban még véletlenül sem keresek fel warez oldalakat) akkor az az első dolog, hogy bekuksizik a kis "jóakaró" a Dokumentumok mappába és vagy elküldözgetni másoknak a tartalmát e-mailban, közben csatolja magát is az aktuális fájlhoz, vagy épp eltüntet nekem onnan párat, és még sorolhatnám... Ezzel szemben Mac alatt nem lennének ilyen aggályaim és rendesen merném használni a felkínált gyárilag létrehozott könyvtárakat. Linux alatt meg oda teszem a dolgaimat és olyan néven ahova csak akarom. Mivel szeretem a szabadságot, ezért ez utóbbi számomra a legszimpibb megoldás. Persze ezt nem adják ingyen. Kell hozzá olvasgatni, érdeklődni, stb. :) De nekem megérte/megéri a befektetett energiát és most már ódzkodnék a windóztól. Különben is állatbarát vagyok, és szeretem a pingvineket! :)