ygan,,Szóval a probléma mentes és egyszerű Windows egy mítosz csupán."
Ez az a pont amivel nem értek egyet. Ill. igen, de ez nem csak Win sajátosság. Bocs tudom hogy itt a Linuxot kellene Isteníteni, de nem mondanám hogy nekem sokkal simábban fut mint anno a XP-m. Kellett tűzfal, ok. Kellett vírusirtó, ok. Viszont a Win nekem mindig bootolt szépen, Ubuntu meg néha nem csatolja a /home könyvtárat ( olyankor restart). Sőt, egyes programok telepítése (tar.bz2) a mai napig nem megy.Jó XP-nél voltak olyanok hogy egy feladat előtt határozott tétlenség uralkodott a gépen, viszont mondanak olyanokat hogy a linux gyorsabb mint a win. Nem tapasztalom, de lehet hogy én vagyok kasu hozzá. OK ha már fut az Ubi akkor stabilabb mint a Win aláírom.
,,És amennyiszer segítségül hívtak, szerintem nem is igen van ilyen Windows"
A segítségkérés sokszor csak emberi lustaság. Az emberek könnyebben csinálnak meggyes rétest ha valaki megmondja nekik hogy hol lehet meggyet szedni, vagy ha valaki leszedi nekik a meggyet.
Nyilván sokan meg fognak kövezni ezért a hozzászólásért, de nem baj vállalom. Hibátlan rendszer nincs. A tény viszont az, hogy több mint egy éve csak Ubuntut használok. Hogy miért? Nem sorolom, rengeteg okom van rá.