[törölve]Nos, fényévekkel kényelmesebb és biztonságosabb így variálni a beállításokat, mint pl. egy szöveges fájlban. Most komolyan, szerkesztgettem már kézzel xorg.conf-ot, hát apám, az para volt rendesen. Ugye ilyenkor nem csak az értékeket tudod elrontani, de magát a paramétert is kitörölheted. Redzsisztriben ez nincs, éééés ez nem vindóz, tehát nem fogja módosítani egy véletlenül benyelt "paris_hilton_fuck.jpg". Szerintem win-ben is ez a fő gáz vele, hogy bármi hozzáférhet.
Amúgy a Kuka nem hülyeség, töröltem már le egy mozdulattal több gb zenét. Namost undelete az nincs ext3 fájlrendszerben... Most törlök, aztán pár naponta átnézem a kukát ürítés előtt. Igen okos dolog szerintem, hogy nem megy egyből minden a levesbe.
(Persze ezt sem használtam windows-on. Mert kéééépptelenséééég volt. "Jézusom, maga fájlokat akar törölni. Biztos ez, maga véreskezű hentes?!! A fájlok a törlés után törölve lesznek, irgum-burgum!"
Aztán kuka ürítésnél megint jön a "de biztos, hogy biztos?". Áááááááááááá.)
De a kedvencem tényleg a fájlindexelés. Benne van az xp-ben is. Csak egy dolog hiányzik alóla: az indexelő fájlrendszer...
Maga az ötlet azért itt is jó, csak jól kell megvalósítani. Én nem tudnék élni Beagle nélkül, és biztos sokan örülnek a Tracker-nek is.
A rendszeres mentés pedig tényleg sok csúnyaságtól óvhat meg. Én már tapasztalatból nem bízom semmi elektromos cuccban, előre felkészülök a gebaszra.
Nem akarlak meggyőzni, ha te ezeket feleslegesnek tartod, ne használd. Hála istennek nem kötelező. Nem fog előjönni egy kis gemkapocs a sarokból, hogy lehülyézzen, mert nem szolgálod vakon.
Mindenesetre nekem ezek nagyon hasznosak, mert időt, energiát és nagyon sok idegeskedést megspórolnak nekem.