Igazából nem nagyon értem, hogy miért kell ezt hirdetni, hogy így meg úgy jó az ubuntu. Oké a lelkesedés meg minden, de egyszerűen nem látom értelmét. Én idáig XP-t használtam, néha próbálkoztam linux-al (előszőr suse, aztán uhu, meg még vagy tökömtudja hány disztró, amit csak poénból raktam fel, és néztem, hogy meddig bírom vele). Én a 7.04 óta használom az ubuntut, szóval nem vagyok egy ős felhasználó, de azt vettem észre, hogy az elmúlt kb másfél évben egyszer sem bootoltam be az xp-t, pedig itt figyel egy partíción. Mondjuk ez vicces, mert eleinte Ubi kapott egy 80 gigás partíciót, XP meg volt egy 250esen. Mára már ott tartunk, hogy az XP egy 20 gigás partíción figyel. De csak figyel, mert mint már mondottam elég rég volt elindítva. Lassan ott tartok, hogy az egész XP úgy ahogy van repül, mert mindent meg tudok oldani, sőt, még akár gyorsabban is. Plusz buherálhatom is a dolgokat, amit alapvetően szeretek :)
Na de lényeg a lényeg: Oké, hogy tökjó, de minek ehhez szent beszédet írni? Ennyi.