bartasziliFeltöltöttem egy másik oldalra, hátha ez biztonságosabb. Bocsánat!

sömike1: Megnöveltem mindent, ott is van a debugger jelzi, de nincs benne semmi, csak a két script. 2: Mit kellene törölnöm?

xenoHát a forrásból azt a kódrészletet, ami feltűnt hogy ott van, de nem Te tetted oda.

• xeno válaszolt erre.

sömikeAzért ici picit értek a webprogramozáshoz, legalábbis annyira, hogy nem teszek bele a saját oldalaimba olyat, amit nem tudom mi. Szóval a forrásba nincs benne, de ha debuggerrel nézem, böngészőből, akkor már ott van. És gőtöm sincs mitől lehet..

xenoMost lehet hülyeségeket kérdezek: A debugger az a böngésző beépített webfejlesztő eszközeit (vagy annak egyik elemét) jelenti? Nem lehet, hogy valamelyik böngésző bővítmény csinálja ezt? Másik böngésző alól is ez a helyzet? Publikus ez a weboldal? Csak hogy megsasolhatná más is élesben?

sömikeÉs ott a pont!! :) :D Hogy ilyen nem jut eszébe az embernek... Épp munkába gyors ránéztem firefox meg chrome böngészővel, és nincs ott az a frame... Otthon csak arch linux chromium böngészőjét használom. Majd megnézem, akkor alaposabban otthon mi történt Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget! És elnézést a "félrevezetésért"

xenoInkább megköszönöm a felvezetést. Érdekes ilyennel is találkozni.

sömikeMost kicsit(nagyon) szégyellem magam, hogy nem jutott eszembe kicsit utánanézni a dolgoknak. De megvan az OK. Itthon tűnt fel ez a hibajelenség, és eszemben sem volt máshol, más böngészővel is kipróbálni, csak elkezdtem aggódni, mi lehet az. A chromium böngészőben vannak feltelepítve adblocker bővítmények, és azok egyike minden, de minden weboldalra beilleszti ezt a framet. Pontosabban: Adblock Plus YouTube™ 3.3.0 Még egyszer elnézést, és nagyon nagy köszönet sömike! Végre fellélegezhetek! :) Köszönöm!

Ennyivel később: egy év