Újra ubuntu.hu! 😀
Jó lett az új motorral az oldal.
Ha lehet egy észrevételem, egy sötét téma a későbbiekben jól jönne.

Ezt még meg kell szokjam.

A régi tagok honnan fogják tudni, hogy újraindult az oldal?
    Valaki némi hírverést tervezett?

richi105 Lesz az is 🙂 Még kicsi meló van vele, meg ki kell tesztelni rendesen, de már működik nagyjából 🙂

Htibi Ha magamból indulok ki, a régi tagok pár naponta ránéznek az oldalra! De, attól még egy kis hírverés sosem árt!

(Ez egy utólagos piszkálás)

Htibi Ha van rá igény, akkor az anno aktív felhasználóknak lehet kiküldeni tájékoztató mailt, az belefér a gdpr-ba is.

Végre!
          Üdv mindenkinek!
          (Ha már ilyen szép és jó minden, esetleg sötét témát lehetne kérni... alkalomadtán... ?)

El sem hizsem, hogy újra itt....
            😀

Letöltő oldalt nem tartunk fent? Ahol több (még élő) változat és ízvilág elérhetősége meg lenne adva.

Jelen!
            Hiányoztatok!
            Időközben megjelent a 21.10.
            Van itt a szövegmező alján egy rakat gomb, de nem tudom, melyiket nyomhatom meg büntetlenül. Majd körülnézek, nincs-e itt valahol egy homokozó, ahol az újdonságokba bele lehet tanulni.

Már kezdtem izgulni lehet nem lesz .hu oldal, de teljes a siker és nagyon klasszul néz ki. Hiper, szuper és modern!
              Ez az első hozzászólásom.
              Milyen formzási elem a H?

rerer

Jahh 😄

• [törölve]

administrator

Sziasztok!

Van lehetőség visszakapni az eredeti felhasználói fiókot?
              Ősrégi freemail volt beállítva, nem csak a jelszót, de szerintem a felhasználói nevet sem tudom már a levelezőnél.

• [törölve]

meskobalazs
                Ok, köszönöm.
                Hova küldhetem az email címet?
                Még új az oldal nekem.