Végre!
Üdv mindenkinek!
(Ha már ilyen szép és jó minden, esetleg sötét témát lehetne kérni... alkalomadtán... ?)
Elindult az ubuntu.hu új oldala!
hepaly
Pár (!) hete trey a hup-on felajánlotta, hogy kiteszi hírbe, ha szólnak neki.
- Szerkesztve
El sem hizsem, hogy újra itt....
Letöltő oldalt nem tartunk fent? Ahol több (még élő) változat és ízvilág elérhetősége meg lenne adva.
Jelen!
Hiányoztatok!
Időközben megjelent a 21.10.
Van itt a szövegmező alján egy rakat gomb, de nem tudom, melyiket nyomhatom meg büntetlenül. Majd körülnézek, nincs-e itt valahol egy homokozó, ahol az újdonságokba bele lehet tanulni.
csuhas32 Csináltam egy homokozót, itt ki lehet próbálni:
https://ubuntu.hu/d/45658-homokozo
- Szerkesztve
Már kezdtem izgulni lehet nem lesz .hu oldal, de teljes a siker és nagyon klasszul néz ki. Hiper, szuper és modern!
Ez az első hozzászólásom.
Milyen formzási elem a H?
rerer
Jahh
[törölve]
Sziasztok!
Van lehetőség visszakapni az eredeti felhasználói fiókot?
Ősrégi freemail volt beállítva, nem csak a jelszót, de szerintem a felhasználói nevet sem tudom már a levelezőnél.
[törölve] Ha meg tudod mondani az e-mail-címet, amiről szó van, akkor meg tudjuk oldani.
[törölve]
meskobalazs
Ok, köszönöm.
Hova küldhetem az email címet?
Még új az oldal nekem.
Kőbe vésett szavak
Jó lenne, ha azt a hozzászólást, melyre már válasz érkezett, a szerzője utólag nem tudná módosítani.
Jelenleg ezt még nem így tapasztalatom, vagy rossz volt a dologgal kapcsolatos tesztötletem, hogy a Homokozóban saját magammal elegyedtem társalgásba.
- Szerkesztve
[törölve] Küldtem privát üzenetet (mert ez ilyet is tud! )!
- Szerkesztve
- Szerkesztve
meskobalazs Én is tudtam piszkálni a 14-es hozzászólásomat, amire már volt válasz (21-es talán, mert egy kicsit bizonytalan benne).
hogyan lehet megforditani az olvasási sorrendet , hogy a fórumban lévő 300 hozzá szólásnál elől legyen a frissen beirt szöveg, ne kelljen végig görgetni az egész lapot?
- Szerkesztve
Tegnap már panaszkodott erre valaki a FB-on, most engem is csak jelszóvisszaállítással engedett be, a normál bejelentkezési felületen a nick+jelszó párost nem fogadta el.
Bejelentkezve egy adott témát kiválasztva annak utolsó hozzászólására ugrik (ilyenkor talán a témaindítót nem látom), viszont vendégként a téma elején kezdi, ebben az esetben sokat-sokat kell görgetni. Jó lenne talán az oldal tetejére-aljára ugrási lehetőség vagy ha az utolsó hsz lenne felül.
Tegnap még hozzá tudtam írni egy elvileg anno lezárt témához, ma már nem. :-)