- Szerkesztve
El sem hizsem, hogy újra itt....
El sem hizsem, hogy újra itt....
Letöltő oldalt nem tartunk fent? Ahol több (még élő) változat és ízvilág elérhetősége meg lenne adva.
Jelen!
Hiányoztatok!
Időközben megjelent a 21.10.
Van itt a szövegmező alján egy rakat gomb, de nem tudom, melyiket nyomhatom meg büntetlenül. Majd körülnézek, nincs-e itt valahol egy homokozó, ahol az újdonságokba bele lehet tanulni.
csuhas32 Csináltam egy homokozót, itt ki lehet próbálni:
https://ubuntu.hu/d/45658-homokozo
Már kezdtem izgulni lehet nem lesz .hu oldal, de teljes a siker és nagyon klasszul néz ki. Hiper, szuper és modern!
Ez az első hozzászólásom.
Milyen formzási elem a H?
Jahh
Sziasztok!
Van lehetőség visszakapni az eredeti felhasználói fiókot?
Ősrégi freemail volt beállítva, nem csak a jelszót, de szerintem a felhasználói nevet sem tudom már a levelezőnél.
[törölve] Ha meg tudod mondani az e-mail-címet, amiről szó van, akkor meg tudjuk oldani.
meskobalazs
Ok, köszönöm.
Hova küldhetem az email címet?
Még új az oldal nekem.
Jó lenne, ha azt a hozzászólást, melyre már válasz érkezett, a szerzője utólag nem tudná módosítani.
Jelenleg ezt még nem így tapasztalatom, vagy rossz volt a dologgal kapcsolatos tesztötletem, hogy a Homokozóban saját magammal elegyedtem társalgásba.
[törölve] Küldtem privát üzenetet (mert ez ilyet is tud! )!
meskobalazs Én is tudtam piszkálni a 14-es hozzászólásomat, amire már volt válasz (21-es talán, mert egy kicsit bizonytalan benne).
hogyan lehet megforditani az olvasási sorrendet , hogy a fórumban lévő 300 hozzá szólásnál elől legyen a frissen beirt szöveg, ne kelljen végig görgetni az egész lapot?
Tegnap már panaszkodott erre valaki a FB-on, most engem is csak jelszóvisszaállítással engedett be, a normál bejelentkezési felületen a nick+jelszó párost nem fogadta el.
Bejelentkezve egy adott témát kiválasztva annak utolsó hozzászólására ugrik (ilyenkor talán a témaindítót nem látom), viszont vendégként a téma elején kezdi, ebben az esetben sokat-sokat kell görgetni. Jó lenne talán az oldal tetejére-aljára ugrási lehetőség vagy ha az utolsó hsz lenne felül.
Tegnap még hozzá tudtam írni egy elvileg anno lezárt témához, ma már nem. :-)
csucsu Ha rámész egy témára, mindig az olvasatlan részhez ugrik, így nem kell görgetni. Ha mégis az elejére vagy a végére szeretnél tekerni, akkor az asztali nézeten a jobb oldalon a csúszkát tudod mozgatni, ill ez mobil nézeten is működik, ha ráklikkelsz a fejléc közepére, akkor megjelenik a csúszka, és egyből az elejére vagy a végére lehet ugrani. A hagyományos fordított sorrendes megjelenést alapból nem támogatja.