El sem hizsem, hogy újra itt....
😀

Letöltő oldalt nem tartunk fent? Ahol több (még élő) változat és ízvilág elérhetősége meg lenne adva.

Jelen!
Hiányoztatok!
Időközben megjelent a 21.10.
Van itt a szövegmező alján egy rakat gomb, de nem tudom, melyiket nyomhatom meg büntetlenül. Majd körülnézek, nincs-e itt valahol egy homokozó, ahol az újdonságokba bele lehet tanulni.

Már kezdtem izgulni lehet nem lesz .hu oldal, de teljes a siker és nagyon klasszul néz ki. Hiper, szuper és modern!
    Ez az első hozzászólásom.
    Milyen formzási elem a H?

rerer

Jahh 😄

• [törölve]

administrator

Sziasztok!

Van lehetőség visszakapni az eredeti felhasználói fiókot?
    Ősrégi freemail volt beállítva, nem csak a jelszót, de szerintem a felhasználói nevet sem tudom már a levelezőnél.

• [törölve]

meskobalazs
      Ok, köszönöm.
      Hova küldhetem az email címet?
      Még új az oldal nekem.

administrator

Kőbe vésett szavak

Jó lenne, ha azt a hozzászólást, melyre már válasz érkezett, a szerzője utólag nem tudná módosítani.
        Jelenleg ezt még nem így tapasztalatom, vagy rossz volt a dologgal kapcsolatos tesztötletem, hogy a Homokozóban saját magammal elegyedtem társalgásba.

csuhas32 Ez pontosan így van most is, ahogy mondod.

csuhas32 Jó lenne, ha azt a hozzászólást, melyre már válasz érkezett, a szerzője utólag nem tudná módosítani.

Kiemelés tőlem.

RSS/ATOM feed használat:

Az url végébe, a képen látható módon (.hu után) írjuk be hogy atom, vagy rss. Támogatja a főtéma url-jét is (kategória vagy címke néven fut), de egy-egy post url-jét is megeszi ezen a módon.

meskobalazs Én is tudtam piszkálni a 14-es hozzászólásomat, amire már volt válasz (21-es talán, mert egy kicsit bizonytalan benne).

hogyan lehet megforditani az olvasási sorrendet , hogy a fórumban lévő 300 hozzá szólásnál elől legyen a frissen beirt szöveg, ne kelljen végig görgetni az egész lapot?

Tegnap már panaszkodott erre valaki a FB-on, most engem is csak jelszóvisszaállítással engedett be, a normál bejelentkezési felületen a nick+jelszó párost nem fogadta el.

Bejelentkezve egy adott témát kiválasztva annak utolsó hozzászólására ugrik (ilyenkor talán a témaindítót nem látom), viszont vendégként a téma elején kezdi, ebben az esetben sokat-sokat kell görgetni. Jó lenne talán az oldal tetejére-aljára ugrási lehetőség vagy ha az utolsó hsz lenne felül.

Tegnap még hozzá tudtam írni egy elvileg anno lezárt témához, ma már nem. :-)

csucsu Ha rámész egy témára, mindig az olvasatlan részhez ugrik, így nem kell görgetni. Ha mégis az elejére vagy a végére szeretnél tekerni, akkor az asztali nézeten a jobb oldalon a csúszkát tudod mozgatni, ill ez mobil nézeten is működik, ha ráklikkelsz a fejléc közepére, akkor megjelenik a csúszka, és egyből az elejére vagy a végére lehet ugrani. A hagyományos fordított sorrendes megjelenést alapból nem támogatja.

csuhas32 A régi „lezárások” itt nem érvényesek, viszont a tegnap lezártam azt a témát, pont azért, hogy lássam hogyan változik a rend.