- Szerkesztve
Nem volt nekem (kinek másnak?) egy W11 vs Linux témám v. blogom itt valahol? Vagy csak akartam egy olyat?
Nem volt nekem (kinek másnak?) egy W11 vs Linux témám v. blogom itt valahol? Vagy csak akartam egy olyat?
Sziasztok. Nálam minden működik szép munka és köszönet,hogy újra elindultatok.
Elkezdtem létrehozni egy témát. A hozzászólással ellentétben ennek a mezőnek az alján nem találtam előnézet gombot. :-O
Köszönöm,már nagyon vártam!
Üdv mindenkinek!
Meggyüttem én is e.
Már nagyon vártam és kezdtem elszomorodni, hogy talán nem is lesz többé soha ubifórum?
Szóval köszönöm szépen! Még szokni kell, ismerkednem kell az új felülettel, de egyelőre tetszik. Nagyon tetszik.
u.i.:
Spoiler teszt
Nem tudom mi az a spoiler, vagyis tudom nagyjából, de itt hogyan kell érteni?
Köszike. Már asszem értem mire való.
Jó látni, hogy egyre több ismert név kerül elő
administrator Sziasztok. Szép jó estét kívánok mindenkinek. Ez a hozzászólás egy teszt mobilról (Samsung Galaxy A12, Android 11, Chrome). A jelenlegi dátum és idő 2021.10.29, 20:50. Ez az első hozzászólásom az új (Flarum) fórummotor alatt. A hírnél megnyomtam a "Tetszik" gombot. Szerintem jó az új oldal. Köszönöm a weboldallal való munkát a többiek nevében is. Érdekességként jegyzem meg, hogy a 2009 óta itt használt jelszavamat kénytelen voltam módosítani, mert a jelenlegi fórummotor nyolc karakteresnél rövidebbet nem fogad el (a régi hét karakteres volt). További szép estét és kellemes hétvégét kívánok mindenkinek.
Amikor új témát indít valaki, akkor nem látható az előnézeti gomb (legalábbis én nem találom, válasznál látható).
Ez szándékos?
d.r.i.
Viszont a beküldött témát szerkeszted, ott már van előnézet gomb. A címet is át lehet írni utólag a főoldalon (Összes téma).
Szóval, ha szükséged van a beküldés előtt az előnézetre, akkor szerintem az is járható út, hogy nyitsz egy új témát, melynek az Új téma (kialakítás alatt) ideiglenes címet adod és a szövegmezőbe akár egyetlen pontot ütve beküldöd, majd megnyomod a szerkesztés gombot. Ekkor már lesz előnézet gombod. A szövegmezőbe elkészíted a valós tartalmat, végül átnevezed a témát.
Vagy az is jó, ha bármely témában válaszként kezded megírni a beküldendő tartalmad, ott van előnézet gomb, csak itt arra kell vigyázni, hogy ne ide küldd el, hanem amikor elkészültél vele, akkor tedd ki a vágólapra, nyiss egy új témát és oda illeszd be majd add meg a címét és mehet.
Üdv újra Mindenkinek!
Rendbe raktam kicsit a "letöltés" részt, hozzáadtam a híreket és a letöltést a menühöz.
Ha valami hibát találtok a linkeknél, szóljatok nyugodtan.
A Beállításokban, az Értesítéseknél mit jelent a szürke x és a piros x? A Pipa az értelmezhető
Phace
A 18.04 támogatottsága tudtommal legalább 2023. áprilisáig tart.
https://ubuntu.com/about/release-cycle