Levi63 a github oldalon igenis van Linuxus és azon
belül ubuntura,ezt töltöttem le tsetup 4.9.2.tar.xz fájl kibontva a gépen van a telegram

Nem lehet, hogy ti két különböző dologról beszéltek? Az Ubuntura van a universe tárolóból elérhető telegram-desktop csomag, szerintem ezt csak telepíteni kell:
sudo apt install telegram-desktop
Nincs itt szükség tömörített fájl letöltésére, kicsomagolására.

csuhas32 Ez teljesen részletkérdés, ugyanaz az alkalmazás. Annyi hogy a tárolóban egy elavult verzió van. Én egyébként flatpak-ból használom, de maga a bináris az ugyanaz mint, amit a .tar.xz-ben van.

meskobalazs
    Igen ez van nekem is de mikor kinyítóm akkor kér adatokat,többek között a Port ami nekem a gond.

• klt válaszolt erre.

Levi63 Komolyan nem értem! Segíteni akarnak neked, kérnek egy képet, hogy mutasd, mégis mi a levegő süvít amott?
      A sokadik viszont válaszban sem küldöd, amit kérnek...
      Ilyenkor nekem felforr az agyvizem, de lehet, hogy a meleg ártott meg...

Proxy? Használsz olyat?

klt
        nem használok,épp ez az,ha nem töltőm ki a mezőket nem enged belépni.Hogy lehet itt regisztrálni?

Levi63 A proxy bekérése nem szokott alapértelmezett lenni. Nem lehet, hogy valamit félrenyomtál?

a mester
            Az megtörténhet de hogy lehet innen jól kijönni?Egyszerűen csak regisztrálni szeretnék az oldalra,ezt
            hogyan lehet?

Levi63 Én arra tippelek, hogy ez olyan mint a Viber, okostelefonra kell először feltenni és összekötni azzal a telefonszámmal a regisztrációt. Utána ezt a felhasználói fiókot tudod használni számítógépen is.
              (Bizonyára viszi a telefonon lévő valamilyen kapcsolati adatokat.)

Szerk: https://www.alphr.com/telegram-create-account/

Na akkor csak az van, amit leírtam a legelső hozzászólásban 😃

Ennyivel később: egy év