Levi63 A Telegram desktop-probáltam egy regisztrációt, kéri a Hosname és port adatokat.Ezt hol is találom meg?
meskobalazs A legjobb tudomásom szerint a Telegramra csak a mobilos alkalmazásokból lehet regisztrálni, az asztali és a webes alkalmazásokból nem. De ha mellékelsz egy képernyőképet, akkor lehet, hogy tudunk segíteni.
Levi63 meskobalazs Van a Telegram desktop lehetöség,ahol utalást kaptam,hogy a github oldalon igenis van Linuxus és azon belül ubuntura,ezt töltöttem le tsetup 4.9.2.tar.xz fájl kibontva a gépen van a telegram.Itt akadtam el a Hostname tudom,hogy mi a Port-nál viszont nem tudom mit is kell beírni.
meskobalazs Levi63 Mellékelj egy képet, mert nem tudom, hogy miről beszélsz. Nálam így néz ki indítás után: A gombra kattintva meg fel is dobja a QR-kódot.
csuhas32 Levi63 a github oldalon igenis van Linuxus és azon belül ubuntura,ezt töltöttem le tsetup 4.9.2.tar.xz fájl kibontva a gépen van a telegram Nem lehet, hogy ti két különböző dologról beszéltek? Az Ubuntura van a universe tárolóból elérhető telegram-desktop csomag, szerintem ezt csak telepíteni kell: sudo apt install telegram-desktop Nincs itt szükség tömörített fájl letöltésére, kicsomagolására.
Levi63 meskobalazs Igen ez van nekem is de mikor kinyítóm akkor kér adatokat,többek között a Port ami nekem a gond.
meskobalazs csuhas32 Ez teljesen részletkérdés, ugyanaz az alkalmazás. Annyi hogy a tárolóban egy elavult verzió van. Én egyébként flatpak-ból használom, de maga a bináris az ugyanaz mint, amit a .tar.xz-ben van.
klt Levi63 Komolyan nem értem! Segíteni akarnak neked, kérnek egy képet, hogy mutasd, mégis mi a levegő süvít amott? A sokadik viszont válaszban sem küldöd, amit kérnek... Ilyenkor nekem felforr az agyvizem, de lehet, hogy a meleg ártott meg...
Levi63 klt nem használok,épp ez az,ha nem töltőm ki a mezőket nem enged belépni.Hogy lehet itt regisztrálni?
a mester Levi63 A proxy bekérése nem szokott alapértelmezett lenni. Nem lehet, hogy valamit félrenyomtál?
Levi63 a mester Az megtörténhet de hogy lehet innen jól kijönni?Egyszerűen csak regisztrálni szeretnék az oldalra,ezt hogyan lehet?
csuhas32 Levi63 Én arra tippelek, hogy ez olyan mint a Viber, okostelefonra kell először feltenni és összekötni azzal a telefonszámmal a regisztrációt. Utána ezt a felhasználói fiókot tudod használni számítógépen is. (Bizonyára viszi a telefonon lévő valamilyen kapcsolati adatokat.) Szerk: https://www.alphr.com/telegram-create-account/