tenkes Nyugtassatok meg, ugye nem az a közösségi szoftverfejlesztés lényege, hogy egymást kérdezgetik, ez meg ez miért nincs már megoldva?
Van, aki összefogja a fejlesztést, van aki felvállal olyan projekteket, amikhez szükséges, hogy olyan vállalja fel, akinek megvan hozzá az erőforrása. A közösségnek is vannak meghatározó tagjai. Én pl. nagyon szívesen elhozom a linux évét, csak kérek egy kis türelmet.
Aláírom, hogy nem volt szép tőlem ilyen odaszúrós választ írni a felvetésedre. Viszont nézd meg azt is, hogy mire írtam ezt:
Silent_Bob Tényleg a Windows (MS) a hibás azért, mert a linuxot senki sem viszi oda megmutatni, vagy épp a linuxos cégek nem kopogtatnak, hogy itt a megoldásunk, így működik, használd?
Így se áll nekem jobban a gúnyolódás, de legalább érthető, hogy miért . A Linux-közösség(mi) nem jár be a miniszterek dolgozószobájába, nincs tele pénzzel, nem vált de facto szabvánnyá. Nincs olyan Linuxos cég, ami ezt el tudná érni.
Tehát megnyugtatlak, nem, nem az a dolgunk, hogy egymást számonkérjük, én se tettem, hanem gúnyolódtam az általam szürreálisnak ítélt felvetésen.
tenkes Inkább itt a lényeg. Az MS minden Windows erőforrását bevetve, a mindenhová is szánt W8-at kb. egy év alatt kénytelen volt felülbírálni (W8.1), majd 3 év múlva (W10) teljesen leírni.
Azt, hogy jót csinál a Google -ra írtam, nem a Microsoftra. Az pedig, hogy a csempét elengedte és a Classic Shell szárbaszökkenése ráébresztette őket arra, hogy az interface átalakítása többet visz, mint hoz, nem jelenti azt, hogy a Windows lényegi problémáin változtatni akarna, vagy erre hajlama lenne.
kb jó 30 év tapasztalat van arról, hogy a MS vezérkart mennyire érdelki a felhasználó véleménye. A motorháztető alatti dolgoknál különösen.