bartaszili
Nekem sem vettek számítógépet, azt se tudják mi az. Nálunk van egy olyan családi háttér, amiben érvényesíthető a családon belüli erőszak, van kedvenc gyerek és kedvenc unoka, és én egyik sem vagyok, voltam. A testvérem a kedvenc gyerek, akármilyen életet él is bűnöző életmóddal külföldön, én sokat szenvedtem miatta, és jelenleg is csak szenvedés van. Hiába voltam jó tanuló, nem mehettem normális módon gimnáziumba, vagy szakközépbe, és átunna egyetem vagy főiskola sem, mert a testvérem hozzá szokott ahhoz, hogy pénzért vegyék meg a havi és év végi jegyeket még akkor is, ha nincs mögötte valós tudás, az állandó verésem és éheztetésem mellett, nem futotta normális képzésre, iskolára, mert olyan sokba kerültek a testvéremnek az iskolai végzettségek, hogy nem futotta kollégiumra, és útiköltségre, meg ételre. Így már Kit is kapta választ, hogy ezt az IT dolgot nem tanultam iskolában, nekem ezt egyedül kellett tanulnom. Egy közeli szakmunkásban kezdtem, dolgoztam mellette 14 évesen, azt gimnázium saját erőmből munka mellett, aztán a Szolnoki főiskolán munka mellett, albérletekben élve, Aztán külföldön first nyelvvizsgák és külföldi képzések, így is lehet. 🙁 Az első gépet nagyon sok idő után vettem, abban sem volt Intel proc, aztán inteles gép jött, és utána megint és most egy AMD E-8 van 2 db notebook. Az egyikben ATI képi megjelenítő van a CPU ban a másikban NvideaGforce, A VGA az egyikben AMD Ryzen, a másikban NvideaGforce. A RAM és tárhelyek: 8GB/500gb, 6 gb/500GB. Szerintem ez így nem rossz, most megy beléjük a Fedóra 2023, és az Elementary Horus 7,1/2023 legújabb.
Aki indította a kérdést szerintem már rég megvette amit akart, mert aki egyszer valamit a fejébe vesz azt úgy is megcsinálja. Mindenkinek egyedi véleménye van, a tapasztalat nem sokat jelent, De azt mindenki elfelejti hogy Linuxhoz egy cég sem gyárt gépet!