- Szerkesztve
tenkes Az lehet. Pedig a szabadság fontos szempont. Az olyan eszköz ami gyakorlatilag csak egy bizonyos rendszerrel használható szerintem rossz választás egy olyan eszközzel szemben amit lehet használni Windowszal, Linuxszal (Esetleg Androiddal vagy Chrome OS-sel?).
A 16 GB belső háttértár nálam szintén a döbbenet kategóriájába tartozik, a telefonomba tettek 128 GB-ot.
Ha kihasználatlanul hagyták akkor is ott volt végig a lehetőség, ami maga a szabadság. Amikor csak lehet, erről nem szabad lemondani. Én a szabadság rabja vagyok. :-)
Kizárólag a jelenlegi igényt kiszolgálni képes terméket addig jó használni, míg nem változik a környezet, akkor esetleg alakulnál hozzá, de egy ilyen erre nem kínál lehetőséget.
Én soha nem vettem kártyafüggő telefont sem.
Egyszer vettem egy gépet XP-hez. Fogalmam sem volt róla, hogy lesz rajta egyszer Win 7. Aztán ez lett első ubuntus élményeim hardvere. Ó, mennyi mindenből kimaradtam volna, ha csak Windowst lehet rajta futtatni!
Egy hete nyomkodtam előretepített Win 10-et is, háát azt se nekem találták ki, aztán mégis sokan használják. Ők tudják.