Marha vagyok! Az összesben benne volt amit én küldtem az A-mailra próbából. Nem jött át semmi.
Gmail probléma
klt Megjöttem. Átgondoltam a dolgot. Felvettem a B-jelű mellé az A-jelű gmailt is a telefonomra és egy harmadik címről küldtem levelet az A-jelűre. A B jelűt megnyitva nem jött át. Viszont a bal felső sarokban a többi fölött megjelent egy új opció: "Minden bejövő levél". Ha arra tappodok egyből átjön minden. Ha törlöm a telefonról az A-gmailt, az opció ottmarad, de ha rátapodok, nem történik semmi. Megint nem jönnek át a levelek.
Nem tudom tudtátok-e követni, mert nen egyszerű és eléggé logikátlan is a dolog. Az A-gmail nem maradhat a telefonon, hiszen ez a cél. Üvegbezárt dugóhúzó esete. Bocs a kifejezésért, de sz@r ez a gugli programozás.
Még egyszer átnéztem az átirányítás beállításait. Mindent végigkattintottam, hogy lássam mi van amikor kinyílik. Egyszercsak hangjelzést adott a mailom. Minden eddigi próbálkozó mail megérkezett. De pedig nem váltóztattam semmin sem. Most akkor miért?
Mindegy. Működik. Épediglen pontosan úgy, ahogyan akartam.
Le lehet zárni a topikot. Köszönök mindent.
klt Igazad van, nem AND hanem OR kapcsolatot kellett volna javasolnom, elnézést!
Addig nekem rendben, hogy a telefonon mondjuk a B fiók nem lehet, ezért oda át kell irányítani A beérkező leveleit, de hogy a gépen miért nem lehet egyszerre A és B fiók is mondjuk egy levelezőkliensben, na ez nekem rejtély.