tenkes Akkor azt kell kikutatni, hogy miért nem megy

Igen azt. Ezért írtam ide. Hátha van valami tippetek, amit megpróbálhatnék.

Mikor aktiváltad a továbbítást? Lehet az is, hogy kell egy kis idő ahhoz, hogy működni kezdjen. Azt gondolom, hogy a beállítást követően érkező új bérkező levelek fognak csak bekerülni a másik fiókba is. Jött a kiindulási fiókba azóta egyáltalán üzenet? Küldj egyet oda és nézd meg, hogy a násikba is megjelenik-e.

Hoppá! A bal felső sarokban lévő három vonalra tappodtam, és végignéztem az összes opciót amire tappodni lehetett. Van egy olyan, hogy "Összes e-mail". És ott volt. Megérkezett.

De ez így nem jó. Azt szeretnén, hogy jelezzen a telefon, hogy levék jött és ha rátapodok a mail appra, akkor ott legyen. Ezekszerint ez csak valami beákkítás kérdése?

simike

simike Igen azt. Ezért írtam ide.

Azért nem teljesen, hiszen akkor nem értetlenkednénk itt többen is 🙂. Viszont így csak triviális tippek lehetnek, miszerint nem jól írtad be a címet, vagy nem jól állítottad be a továbbítást, hiszen ha a beállítás óta jött már továbbítandó levél, annak meg kellett volna jönnie a másik címre is.
      Viszont ezzel a tippel nem sokra mész.

simike Na mire írtam, már megelőztél. Akkor csak bejött az előző tipp, miszerint ott van az, csak a nézet nem mindegy.

simike Az "Összes levél" mappában minden benne van, az olvasott és olvasatlan is, a továbbított levelek milyenek?

Marha vagyok! Az összesben benne volt amit én küldtem az A-mailra próbából. Nem jött át semmi.

simike Nem jött át semmi.

Akkor viszont marad ez:

tenkes Viszont így csak triviális tippek lehetnek, miszerint nem jól írtad be a címet, vagy nem jól állítottad be a továbbítást

tenkes A cím biztosan jó, hiszen küldött megerősítő mailt rá és nyugtázta a megerősítést. A beállításokon nem váltóztattam semmit, hiszen minden jónak tünt. De lehet, hogy az egészet nem is így kell. Van "Importálás" opció is. Nem azzal kéne próbálkozni?

simike Hát továbbításra a gmail súgó 2 dolgot ír, vagy a továbbítást, mait csináltál, ekkor minden bejöző email továbbítva lesz, vagy szűrő készítést, amikor valamilyen tulajdonságú bejövő levél lesz továbbítva (akár az összes is).

tenkes Dehát az alap az, hogy minden. Ezért nem változtattam. De most megpróbálkozom az Importálással.

simike Képtelensség bekapcsolni az importálást. Azt mondja, hogy a felugró ablakok nem engedik, kapcsoljam ki őket. De nincs bekapcsolva. Nem megy tovább.

Nem jön ez össze sehogyan sem amit akartam. Ugy döntöttem, hogy feladom ezt a küzdelmet.

Kösz a segítséget! Szevasztok!

csuhas32 A jelű Gmail fiók beállításaiban megadni, hogy a B jelű fiókba továbbítsa a beérkező leveleket és a B jelű Gmail fiók beállításaiban megadni, hogy a A jelű fiókba továbbítsa a beérkező leveleket?

Azért valami szűrőt tennék rá, mert ebből jó kis "gerjedés" lesz különben. 😃

klt Megjöttem. Átgondoltam a dolgot. Felvettem a B-jelű mellé az A-jelű gmailt is a telefonomra és egy harmadik címről küldtem levelet az A-jelűre. A B jelűt megnyitva nem jött át. Viszont a bal felső sarokban a többi fölött megjelent egy új opció: "Minden bejövő levél". Ha arra tappodok egyből átjön minden. Ha törlöm a telefonról az A-gmailt, az opció ottmarad, de ha rátapodok, nem történik semmi. Megint nem jönnek át a levelek.

Nem tudom tudtátok-e követni, mert nen egyszerű és eléggé logikátlan is a dolog. Az A-gmail nem maradhat a telefonon, hiszen ez a cél. Üvegbezárt dugóhúzó esete. Bocs a kifejezésért, de sz@r ez a gugli programozás. 🙁

Még egyszer átnéztem az átirányítás beállításait. Mindent végigkattintottam, hogy lássam mi van amikor kinyílik. Egyszercsak hangjelzést adott a mailom. Minden eddigi próbálkozó mail megérkezett. De pedig nem váltóztattam semmin sem. Most akkor miért?

Mindegy. Működik. Épediglen pontosan úgy, ahogyan akartam.

Le lehet zárni a topikot. Köszönök mindent.

simike Viszont a bal felső sarokban a többi fölött megjelent egy új opció: "Minden bejövő levél".

Mivel akkor már több fiók volt a telón.

simike Mindent végigkattintottam, hogy lássam mi van amikor kinyílik.

Ezek szerint előzőleg kimaradhatott valami. Ami már mindegy, hiszen működik!

tenkes Működik, de nem tudom miért, mint ahogy azt sem tudtam, hogy miért nem.

klt Igazad van, nem AND hanem OR kapcsolatot kellett volna javasolnom, elnézést!
                            Addig nekem rendben, hogy a telefonon mondjuk a B fiók nem lehet, ezért oda át kell irányítani A beérkező leveleit, de hogy a gépen miért nem lehet egyszerre A és B fiók is mondjuk egy levelezőkliensben, na ez nekem rejtély.