Hiába van nullára állítva, mégis csinálja. Segítenétek?

• klt válaszolt erre.

simike Mi van lenullázva? És nit szertnél, mit ne csináljon?

klt Az idő van nullára állítva. Azt szeretnén, hogy ne jelenjen meg egyáltalán.

csuhas32 a következőre módosította a címet: GRUB a Linux Mint-en.

simike
        Nalam 1 telepitett rendszer van a lemezen. Az /etc/default/grub beallitasai: https://ibb.co/sQ69YMd
        Inditas kozben nem jelenik meg a GRUB.
        A beallitasod utan volt
        update-grub
        ?

simike a 0-ra állítás után update grub is volt?

(Hú de egyszerre....🙂 )

Ugyanolyan. Viszont nekem van még másik oprendszer is a gépen.

• Szerkesztve

simike És azt hogy akarod indítani?
          Meg az a kérdés is fölmerül, melyik rendszeré is a grub?

klt Pendrájvról indul a linuxmint. Az övé.
            Kérdés: nem lehet azt megcsinálni, hogy a grub ne csináljon semmit? El se induljon? Egyébként 10 másodpercről számol visszafelé, miközben 0 van beállítva.

simike Szóval az övé, beállítod 0-ra, update-grub és mégis 10...
              Ez nekem furi.

simike Megbántam, hogy beleírtam, mert most egyáltalán nem indul el a rendszer. Felete képernyő és semmi. Még jó, hogy van másolatom. Arról vissza tudom csinálni.

Valami drasztikus megoldás kellene. Ne csináljon semmit, el se induljon, vagy valami ilyesmi. Tudtok segíteni?

simike Azért itt temérdek buktató van. Hol a GRUB, mi a másik rendszer, a megjelenítés kihagyásához minden jól lett-e beírva. Egyébként a GRUB akkor is elindul, hiszen az tölti be magát a rendszert, legfeljebb nem jelenik meg, tehát nincs időkésleltetés a rendszerválasztáshoz, ha több rendszert indíthat.
                  Szóval az elejétől kellene indulni, vagyis milyen rendszerek vannak és hol.

simike Másik számol vissza. A szomszéd csapját tekergeted, oszt nálad folyik a víz.