GRUB a Linux Minten
Ugyanolyan. Viszont nekem van még másik oprendszer is a gépen.
simike
Keress ra a neten - en pl. ezt talaltam: https://askubuntu.com/questions/111085/how-do-i-hide-the-grub-menu-showing-up-at-the-beginning-of-boot
simike Azért itt temérdek buktató van. Hol a GRUB, mi a másik rendszer, a megjelenítés kihagyásához minden jól lett-e beírva. Egyébként a GRUB akkor is elindul, hiszen az tölti be magát a rendszert, legfeljebb nem jelenik meg, tehát nincs időkésleltetés a rendszerválasztáshoz, ha több rendszert indíthat.
Szóval az elejétől kellene indulni, vagyis milyen rendszerek vannak és hol.
simike de nekem nincsen benne két
Ahány rendszer, pont annyi bootloader van. Linux+Windows (EFI Boot Manager) esetén a Linux GRUB-ja tudja indítani mindkettőt, Linux+Linux esetén (tegyük fel mindkettő GRUB-os), akkor neked kell választanod, hogy melyik GRUB intézze az indítást és azt is kell módosítani, ha valamit állítani akar az ember. Simán bele lehet keveredni.
Viszont ismét infó nélkül és konkrét adatok nélkül keresünk megoldást egy problémára, ami valószínűleg csak következménye egy másiknak.
A téma zárható.
- Szerkesztve
tenkes Igen. Bonyolult dolog a grub. Olvastam a belinkelt dolgot. Semmi kedvem megint, hogy lerohadjon a rendszer. Nekem simán megfelelne, ha nem jelenik meg. De ha Timeout nullára van állítva, akkor mit számol nekem 10 másodpercről vissza. Érthetetlen.
Zárható, bár megoldatlan maradt, de ha mindenki úgy akarja én nem ellenzem.