lala2 Ott van példának okáért a Chromeos Flex bin fájl. 7GB. Tényleg ezt kéne feltölteni? Nem. Ez sem megoldás.

tenkes Ebben a kérdésben nem szeretnék veled vitatkozni. Kompatibilis programokat keresünk. Ha nincs, azt kell mondani, hogy nincs.

2a1g lehet kérni kompatibilis linuxos megfelőjét bizonyos windowszos programoknak

Rossz a kérdés szerintem!
Nem az a jó kérdés pl., hogy milyen linuxos program kompatibilis az Adobe Premierrel? Szerintem a jó kérdés az, hogy egy adott feladat elvégzésére milyen eszközkészlet van Linuxon? Példánál maradva, ne a Premiert keressük Linuxon, hanem egy videoszerkesztőt, amivel a feladat ugyanolyan jól elvégezhető.

• 2a1g válaszolt erre.

klt Sokmindent. Iegen. De ebben a keresett két opcióban meg pont nem. Szóval jelenleg ott tartunk, hogy "nincs".

2a1g Akkor nincs. Eddig a bchunk és a dd mindig tökéletesen kielégítette az ilyen irányú igényeimet.
      Ha hiányzik, fejlessz eléjük GUI frontemdet! 🙂

• 2a1g válaszolt erre.

klt Ez már csak csomókeresés a kákán. Egy windowszhoz szokott felhasználót az érdekli, hogy van, vagy nincs rá program.

(Egyébként nekem ott a windowsz is, meg a linux is. Ne érezd úgy, hogy nekem kell segítened. Jelenleg nincsenek problémáim amúgy sem.)

• Szerkesztve

2a1g Mi nincs?
          A bchunk gond nélkül konvertál bin/cue fájlokat iso-ra.
          Tehát van. Még csak nem is kell mókolni, benne van az Ubuntu tárolójában.

• 2a1g válaszolt erre.

2a1g Te nagyon le vagy tévedve. Ha van egy dologra egy jól működő program, akkor mi a búsat akarsz még?

• 2a1g válaszolt erre.

klt Felhasználó vagyok, nem fejlesztő, -nem programozó. És kérlek még viccből se személyeskedj, mert lehet bunkóságnak veszem.

• klt válaszolt erre.

Htibi "A bchunk gond nélkül konvertál bin/cue fájlokat iso-ra. "

Kipróbáptad? Ott a Chromeod Flex. Próbáld ki.

Htibi Trollkodsz? Nem kéne!

2a1g Fejlesztő én sem vagyok. Még egy jut eszembe: rittyenteni shellscripteket, amik megcsinálják az adott konverziókat, aztán társítani fájltípusokhoz: ez rendszergazdai feladat, power-user szinten megvalósítható. A mezei user meg csak jobb gombbal klikkel az iso-ra, és kiválasztja, hogy milyen program nyissa meg: ami lehet az említett szkript is.

2a1g Mégis miért „próbáljam” ki? Nekem nem kell. Akinek kell, az próbálja ki.

Soha a büdös életben, a valamikori Windowsos korszakomban sem próbáltam ki olyasmit, amire nem volt szükségem.
                  Mégis minek?
                  Ami pedig kellett, azt kipróbáltam ÉS (ez nagyon fontos rész!) megtanultam használni.

Semmi köze a gumicsontodnak ahhoz, hogy Windows vagy Linux.

• klt kedveli ezt.

2a1g Chromeod Flex. Próbáld ki.

Azt speciel dd-vel toltam pendrivera 😃
                  Szóval, valami ki lett próbálva.

• Szerkesztve

klt És fogadok, hogy hibamentesen működött a dd is, meg amit készítettél vele, az is. :-D

• klt válaszolt erre.

Htibi Valós gépen bebútolt, de nem telepítettem, mert csak komplett törléssel megy föl. Virtualboxra akartam telepíteni, de az meg nem sikerült. Mivel nem volt fontos, hagytam a fenébe.

Eltrollkodjátok ezt a topikot. Nem kéne.

(Egyébként nekem azért kellett, mert csináltam egy Ventoy pendrájvot és arra kellett a Chromeos Flex telepítő is. De már megcsináltam, tehát nekem nem kell linuxos megoldás ere. De ennek a topiknak egyébként is más a célja. Talán ha elolvasnátok a kezdő beírásomat, számotokra is kiderülne, hogy csak trollkodni akartok itt.)

2a1g Így van.

2a1g Azzal nyitsz, jogy itt lehet kérni...Mintha te akarnád teljesíteni...
                        Majd kérsz valamit, ami van ugyan, csak a specifikációdnak nem felel meg. (Tehát nincs, ahogy meg is állapítottad. - javaslom, jelöld meg azt a választ legjobbnak, legalább lesz egy megoldásod!)

A fórum működésén gondolkodj el: hány windows-refugee segítségére lesznek a témáid pár hónap múlva, mikor a topikok besüllyednek a 30-ik oldalra?