Van-e ennek a windowszos programnak megfelelője linux alatt?
2a1g k3b elég sokmindent megcsinál.
Amúgy: https://www.baeldung.com/linux/convert-cue-bin-img-images-to-iso
2a1g lehet kérni kompatibilis linuxos megfelőjét bizonyos windowszos programoknak
Rossz a kérdés szerintem!
Nem az a jó kérdés pl., hogy milyen linuxos program kompatibilis az Adobe Premierrel? Szerintem a jó kérdés az, hogy egy adott feladat elvégzésére milyen eszközkészlet van Linuxon? Példánál maradva, ne a Premiert keressük Linuxon, hanem egy videoszerkesztőt, amivel a feladat ugyanolyan jól elvégezhető.
2a1g Fejlesztő én sem vagyok. Még egy jut eszembe: rittyenteni shellscripteket, amik megcsinálják az adott konverziókat, aztán társítani fájltípusokhoz: ez rendszergazdai feladat, power-user szinten megvalósítható. A mezei user meg csak jobb gombbal klikkel az iso-ra, és kiválasztja, hogy milyen program nyissa meg: ami lehet az említett szkript is.
2a1g Mégis miért „próbáljam” ki? Nekem nem kell. Akinek kell, az próbálja ki.
Soha a büdös életben, a valamikori Windowsos korszakomban sem próbáltam ki olyasmit, amire nem volt szükségem.
Mégis minek?
Ami pedig kellett, azt kipróbáltam ÉS (ez nagyon fontos rész!) megtanultam használni.
Semmi köze a gumicsontodnak ahhoz, hogy Windows vagy Linux.
Eltrollkodjátok ezt a topikot. Nem kéne.
(Egyébként nekem azért kellett, mert csináltam egy Ventoy pendrájvot és arra kellett a Chromeos Flex telepítő is. De már megcsináltam, tehát nekem nem kell linuxos megoldás ere. De ennek a topiknak egyébként is más a célja. Talán ha elolvasnátok a kezdő beírásomat, számotokra is kiderülne, hogy csak trollkodni akartok itt.)
2a1g Azzal nyitsz, jogy itt lehet kérni...Mintha te akarnád teljesíteni...
Majd kérsz valamit, ami van ugyan, csak a specifikációdnak nem felel meg. (Tehát nincs, ahogy meg is állapítottad. - javaslom, jelöld meg azt a választ legjobbnak, legalább lesz egy megoldásod!)
A fórum működésén gondolkodj el: hány windows-refugee segítségére lesznek a témáid pár hónap múlva, mikor a topikok besüllyednek a 30-ik oldalra?