Kutyó Nem minden off ami első ránézésre annak látszik.
Talán nem minden, de a legtöbb része bizony igen és ez olvashatatlanná, követhetetlenné teszi a témát.
Kutyó Az is infó, hogy az újabb (AMD processzoros) gépen telepítettem és ott rendesen működött.
Aztán átvittem a régi destpopra ahol elindult, majd csináltam egy update-upgrade párost.
Biztos vagyok benne, hogy javasoltam neked, telepíts (tisztán) egy Debian Xfce-t, tanulj bele a rendszermentési pontok készítésébe.
Ha megfogadtad volna, akkor most vissza tudnál oda állni, ahol még minden működött, meg lehetne nézni, hogy egy frissítéssel mi frissül és akár egyesével szépen ráengedni őket a rendszerre, így kiszűrni, hogy melyik változás kedvezőtlen a konfigurációdnak.
Szépen, a többiek számára dokumentálni, akár több hardveren is a kísérletet.
Valami ilyen módszerrel lehetne elindulni, szépen szűkíteni a kört és rájönni, hogy mondjuk a videokártya meghajtásával, az X11 kontra Waylanddel, a Google Chrome egy újabb verziójával van a gond, megkeresni és elhárítani a hibát vagy a beazonosított elem frissítéséről (ideiglenesen) lemondani.
Fontos, hogy végig lehessen követni, hogy éppen melyik gépről, melyik rendszerről van szó, ha esetleg történik valami változás, akkor az mi.
Össze vissza jönnek az információk,
Kutyó A másik gépemen és a Firefoxnál nem jelentkezik ez a jelenség.
Ez is egy műszakilag teljesen értelmezhetetlen mondat és ezt neked tudni kell, hiszen műszaki ember vagy.
Kutyó Ha úgy teszik, akkor hobbi, játék.
Az jó, ha a problémamegoldás egyfajta játék, de csak akkor ha ezt a játékot komolyan veszed. Ha megint össze vissza jönnek az információk, nem is osztasz meg mindent, mész a magad feje után, jönnek a bedobott OFF-ok, akkor én fölösleges vagyok ide, nagy eséllyel ebből a témából se lesz semmi érdemleges vagy csak iszonyatosan sok felesleges befektetett energia és idő árán.