OFF
Kutyó Komolyan kíváncsi voltam, vagyok rá, hogy a chrome, vagy a gép lecserélésén kívül láttok-e más lehetőséget.
Az összes hibás konfigurációt azonos személy adminisztrálja. Kézenfekvőnek látszik a felmentése és alkalmasabb személy kijelölése a feladatra. :-D
Kutyó Amúgy, ti kezdtétek el a címbeli témát szét offolni iskolás nosztalgiázással, kekedkedéssel, élcelődéssel is
Bár számomra egy picit ovisnak tűnik ez a „Ki kezdte?!” dolog, de természetesen ebben is igyekszem segíteni neked. A „kezdte” szó nálam az első mondatot jelenti, amire aztán a többiek reagáltak.
Íme:
Kutyó Én még abban az időben tanultam amikor egy alkatrész egy tok volt (tranzisztor, IC, ellenállás, kondenzátor, induktivitás) volt.
Reményeim szerint amúgy igyekszem a műszakilag nálam is kevéssé tájékozott felhasználótársak esetleges tévedéseit szépen kezelni, de amikor valaki azzal jön, hogy ő neki milyen magas műszaki végzettsége (ami amúgy nagyon szép eredmény, gratulálok hozzá), tapasztalata, tudása van, aztán kontrasztként ír egy ekkora csacskaságot, hogy az induktivitás az egy tokozott alkatrész, akkor természetes, hogy mindenkinek a műszaki iskolában hallott legnagyobb balgaságok jutnak az eszébe és felszínre is törnek.
Ez a séma az ezoterikus csoportban biztos jól működik, ott ezt tán ki se szúrják, de itt pechedre pont néhány műszaki végzettségű emberbe botlottál.
ON
Mi van a Chrome-mal? Én egyik konfigurációmon se tapasztalom az általad jelzett hibát.
Sikerült már új hordozható rendszert telepítened és azzal kipróbálni a Chrome-ot (régit, újat) a hibás konfigurációdon?
Esetleg a jelenleg regnáló Chrome beállításainak változtatásával valami előrelépés?
Vagy maradt a
Kutyó Úgyhogy a téma akár zárható is.
álláspont?