OFF
mumorec Hivatalosan lehet, hogy nincs, ezt mástól kellene megkérezned, de gyakorlatilag igen. Nemhogy kitiltás után, hanem párhuzamosan egy aktív fiók mellett is.
Azt hiszem nem megoldható az ellenőrzése annak, hogy egy ebből a szempontból szabad email címről egy új felhasználónévvel ki regisztrál.
(Ha lennének troll hajlamaim, akkor én biztos még a meglévő mellé regisztrálnék egy-két tartalék fiókot, amit egy-két témával elfogadottá tennék, aztán pihentetném. Ha kivágnak, akkor talán számítanak arra, hogy új néven megpróbálok visszajönni, és jobban figyelnek, nem engednek be. Ezen a szűrőn nem akad fenn egy már bent lévő felhasználó. Persze, a stílus, maga az ember, úgyhogy azért, ha valaki folytatja ott, ahol abbahagyta, viszonylag könnyű ráismerni, másrészt meg, ami nem szabályos, az egy új név alatt se lesz az.
Egyszer valami poén kedvéért én is regisztráltam ide egy második felhasználónevet, de az is lehet, hogy egy harmadikat is amikor látni kellett, hogyan működik az oldal egy mezei felhasználó szemével, mert akkor már volt valami pici emelt jogom ami miatt a csuhas alól ezt nem tudtam megnézni.
Ezekre a felhasználónevekre azonban már nem emlékszem, nemhogy a hozzájuk tartozó jelszóra vagy email címre.
És mindig él a remény is. Új név, új élet, hátha él a lehetőséggel, fejlődik és értékes tagja lesz a közösségnek.)