klt Helyezz el egy fájlt például20-intel.conf néven ezzel a tartalommal:
Megtettem a laptopon levő Ubuntun. Nem gyógyította a problémát.
Ez még ugyanaz az Upuntu amelyt a tanácsaitok szerint oly sokat formáltam.
Ebben a fórumban az a tünet, hogy a hozzászólás lap nem takarja ki az alapon ott levő korábbi bejegyzés sort.
Ha a hozzászólás lapot két rétegűnek tekintem, akkor a papír rétege átlátszó úgy, hogy látszanak rajta a kezelő gombok (kicsinyítés, kinyitás, bezárás).
Az ink réteg jól működik.
csuhas32 Ez biztos, vagy már megint mozgunk az ingoványos elméleti sík irányába. :-(
Tudsz és erőltetsz egy sémát, amellyel biztosan megkapod azt az eredményt amit a séma alkalmazásával kapni tudsz.
Én pedig tudom, hogy a chrome frissítéstől állt fejre az a muli desktopos rendszer ami korábban jól működött.
Miután megnéztem azt amit küldtél (köszönet érte) ez az a frissítés amelynél a fő verziószámmal is ugrottak. Ez úgy is emlékezetes, hogy előtte probléma volt magával a frissítéssel.
A legutóbbi próba után azt is a gyakorlatból (kipróbáltan) tudom, hogy a legújabb XFCE-s mint megfelelően működik az új Chrome vel.
A többi valóban agyalási termék (más területen levőkkel való) hasonlóságok felhasználásával is. Úgy is, hogy végigmegyek a folyamaton (mint egy gyártósoron) amelynek a végeredményeképpen megjelenik a monitoron az ami.
Az ahogyan csinálom, szintén egy járható, jó eredményeket adó út.
Van amikor az ad jobb eredményt ahogyan Te csinálod. Van amikor az amit most elmondtam. Én esetek függően szoktam váltogatni az általam ismert módszerek között.
Én ha nyikorog a fék, nem biztos, hogy lecserélem az autót.
Off: Élcelődtetek az alkatrész definíciómon. Akkor másképpen fogalmazok. Nálam az az egy alkatrész ami még a rendelkezésre álló technológiával gond nélkül kicserélhető. Ez az elektronikában általában a forrasztással kicserélhetőt jelenti.
Már az aktív időszakomban vezették be a modulcserés javítást. Ennek is megvan a maga praktikussága és megvannak a hátulütői is. Például, ha utána nincs modul javítás, akkor drágább az alkatrész és több a szemét.
A modulos készülékek után megint jöttek a nem modulosak. Ezek úgy, hogy az egy készülék vált az egy alkatrésszé.
Ezt úgy érték el, hogy pénzügyileg gazdaságtalanná tették a javítást.
Ezt elmondhatom, mert benne van a leíró tudományosság területében.