Valaki00 a systemback a rendszerfrissítés opciójával?
Lehet, hogy itt kezdődik a gond. A „rendszerfrissítés” szót bizonyára fordítja magának az AI angolra, kérdés, hogy mi jön ki neki belőle. Ez számomra magyarázza a full-upgrade meg dist-upgrade parancsokat, szerintem ezek egy téves fordításból eredhetnek, azt hitte, hogy verziót szeretnél frissíteni. Vagy lehet, hogy nem ő téved, ez volna ennek a funkciónak az eredeti célja? (Te valami másról írsz a témaindítóban.) Az angol nyelvű Systemback rádiógombján a System upgrade felirat szerepel ehhez a funkcióhoz.
Az a baj, hogy amikor én még használtam a grafikus felületű Systemback-et, ezt a funkciót akkor sem. A rendszer rendes frissítését, pláne a verziófrissítést soha eszembe se jutott volna itt intézni. Pont létrehozása, visszaállítás, live létrehozása, kiírása DVD-re vagy pendrive-ra, rendszermásolás. Azt hiszem ezeket használtam.
Lehet, hogy jobb találatot kapnál, ha a kérdést angolul tennéd fel.
Azt egyébként honnan tudod, hogy „A törölt programokat kiszedi. Purge, remoove. A régebbi kernelt is el tudja távolítani.”? Ír ezekről egy listát vagy mutatja egy terminálablakban?