Gorrodin Én egyszer kényszerültem eddig tápcsere után valamennyi idővel alaplapcserére, mert megvakult az alaplap egyik RAM slot-ja a kettőből, de elsőre úgy nézett ki, ez nem volt jó döntés az én szempontomból. Egy olyan újonnan beszerezhető alaplapot találtam még a piacon, ami elfogadta azt a procit, gyengébb volt, mint az eredeti, de ez tűnt a legolcsóbb megoldásnak. Utána azonban már nem tudtam sokáig használni megelégedéssel ezt a konfigot, mert hamarosan új felhasználási igény merült fel részemről és abba az irányba nem tudtam ezt a gépet már gazdaságosan bővíteni. Szerencsére akkor megengedhettem magamnak, hogy vegyek helyette egy használt gépet, amit azóta is gyűrök, az alaplapcserélt meg ment a pincébe.
Aztán persze kiderült, hogy jó ez így, legalább volt mit bedobnom a közösbe, megtapasztalhattam a fórumtársak nagylelkűségét és néhány pillanat erejéig személyesen is találkozhattam a mesterrel.
Remélem, az új lemezednek azért nincs baja, csak egy taslit kapott és az adataid is megvannak!