KiralyMarta Más a kártya igen volt az Ubuntuban és működött, nem olyan rég cseréltem erősebbre.
OFF
Inkább számomra az a gond azon kívül, hogy a kérdőmondat végére is gyakran pontot teszel, hogy nehezen értelmezhetőek számomra sokszor a mondataid. A fenti is. Mit jelent?
'Más. A kártya. Igen, volt az Ubuntuban és működött, nem olyan rég cseréltem erősebbre.'
Vagy
'Más a kártya, igen. Volt az Ubuntuban és működött, nem olyan rég cseréltem erősebbre.'
Vagy
'Más a kártya. Igen, volt az Ubuntuban és működött, nem olyan rég cseréltem erősebbre.'
Biztos ismered:
"A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem.
A szöveg kétféle, egymással ellentétes értelme csupán a vesszők alkalmazásával áll elő:
A királynét megölni nem kell, félnetek jó lesz, ha mindenki egyetért, én nem, ellenzem.
(Reginam occidere bonum est timere, nolite. Et si omnes consenserint, ego non. Contradico.)
A királynét megölni nem kell félnetek, jó lesz, ha mindenki egyetért, én nem ellenzem.
(Reginam occidere bonum est, timere nolite, et si omnes consenserint, ego non contradico.)
"
Az is sokkal jobb lenne, ha egyértelmű alany és tárgy lenne az 'erősebb' meg hasonló jelzők helyett a mondatban mert 'a kártya' nincs, ugyanis a témában két kártya szerepel.
ON
A GA106 [RTX 3060] működött nálad valaha zárt meghajtóval Linuxon?
Ha igen, akkor melyik Linuxon, milyen meghajtóval, azt hogyan tetted fel? Volt hozzá téma? Ha igen, hol a linkje?