csuhas32 És mindemellé kapott 1 gépet, amin minden szépen fut, tehát ez a korlát is elhárult (emberiség ellen elkövetett vétek)
Én 3 DE között szoktam váltogatni, sajnos meglehetősen gyakran (már engem is zavar)
- Cinnamon, igaziból mindent tud, amire szükségem lenne mindenféle hokuszpók nélkül, talán lehet pont ez a bajom vele, hogy felrakod és működik 😃 Főleg miután felpakolok rá 1 Win7-es skint (szerintem a legszebb rendszer volt a win történetében) Talán egyedüli negatívum, hogy ragaszkodnak az X11-hez, bár ott van a wayland neki is béta (?) állapotban, de tényleg az, rengeteg bajom volt vele, és a "legjobb", hogy elfelejtettem, hogy arra váltottam, szóval mire rájöttem hogy miért krepált be az eddig stabil rendszer egyik napról a másikra...
- Ubuntu féle gnome, szeretem a modern megjelenését, bár nem értem, hogy 1-2 dolgot miért kellett hülyére bonyolítani benne. Jelenleg most ezt használom. Kicsit elkanyarodva az eredeti témától, sokszor fel lett hozva a Zorin. Én az iyles fajta disztribúciókat nem sokra tartom, ami annyiból áll, hogy fog 1 stabil jól működő rendszert (eseteünnkben ubuntu) tele pakolják mindenféle kiterjesztésekkel, amivel kicsit átszabják a megjelenését és utána kidobják a nagy közönségnek, hogy tessék új rendszer, holott nem az, aki picit ért hozzá, az 20 perc alatt összerakja ugyanazt. Többek közt, ezért is nem értem, hogy a Zorin miért nem képes követni az ubuntu megjelenéseit. Itt most nem a Zorint akartam kispécizni, modhattam volna az Anduin-t is, bár az legalább rendesen le van pucolva, se snap, se flatpack, még gnoem software sincs rajta, kapsz 1 minimális telepítésű rendszert, grafikus felülettel.
- A 3. a KDE, mostanában a KDE Neon, szép gyors, szerencsére ez sincs tele annyira sok sallanggal, de hogy minden a discover intéz, az annyira nem jön be, mert nálam valamiért olykor lassú. Továbbá, van 1 pár program, ami valamiért "beragad", hiába zárom be, ott marad a futú folyamatok között, és menuálisan kell kilőni.
Viszont, mivel szétrancsíroztam a jelenlegi rendszeremet 😆 Gondolkodok, hogy adok 1 esélyt az Anduinnak